banner388

Başkan Genç'ten Bayram Ziyareti

5 Temmuz itibariyle idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla Canik Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf, vatandaş ve huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Başkan Genç'ten Bayram Ziyareti

5 Temmuz itibariyle idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla Canik Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf, vatandaş ve huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

06 Temmuz 2016 Çarşamba 16:33
Başkan Genç'ten Bayram Ziyareti

Ziyaret gerçekleştirdiği esnaflarla sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Genç, Canik'in her köşesinde derinden hissedilen Ramazan ayından sonra bayramı da ilçe halkıyla beraber kutladıklarını ve onların yanında olduklarının altını çizdi. Başkan Genç, "Her zaman halkımızla bir aradayız. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen bu özel günler, vatandaşlarımızla daha da yakın ve içten olmamızı sağlıyor" dedi.

“Bayram sevincini paylaştık”
Ak Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin de yer aldığı bayramlaşma gezisinde, esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, vatandaşlara çikolata ikramında bulundu. Genç, "Halkımızla bayram sevincini paylaştık. Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, birlik ve beraberliğimizin yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile oluyor. İnşallah daha nice bayramları hep birlikte kutlarız" sözlerini kullandı.

“Her zaman halkımızla birlikteyiz”
Esnafların bir şehrin can damarı olduğunu belirten Başkan Genç, "Biz her zaman esnaflarımızın arkasındayız. Her fırsatta bir araya gelip onların dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımızla beraberiz. İlçemizde son 12 yılda yaşanan gelişim ve değişim en çok esnaflarımızın yüzünü güldürdü. Nüfusumuzda yüzde 52 oranında artış yaşandı. Dolayısıyla esnaflarımızın işleri arttı. Canik'in büyümesi demek burada yaşayanların, iş yapanların büyümesi demek. İnşallah çok daha güzel hizmetleri hep birlikte ilçemize kazandıracağız" ifadelerine yer verdi.

“Büyüklerimizi unutmuyoruz”
Başkan Genç, Ramazan Bayramında Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlılarında bayramını kutlamayı ihmal etmedi. Huzurevi’ni ziyaret eden Genç, tek tek bayramlaştığı yaşlıların gönüllerini aldı. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Genç, yaşlılara gül verdi.

Genç'ten Giresun ve Ordu'ya başsağlığı dileği
Diğer yandan Başkan Genç, Giresun'da askeri helikopterin düşmesi neticesinde şehit olanların ve Ordu'da gerçekleşen gelen sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Genç, "Bayram günü Giresun ve Ordu'da yaşanan acı olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Her iki ilimizde yaşamını yitiren vatandaşlarımız ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.
 

Son Güncelleme: 06.07.2016 16:38
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretBaşkanBayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.