banner388

Başkan Genç: ''Referandumla vesayet zihniyetine dur diyeceğiz''

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaklaşan referandum öncesi vatandaş ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor

Başkan Genç: ''Referandumla vesayet zihniyetine dur diyeceğiz''

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaklaşan referandum öncesi vatandaş ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor

04 Nisan 2017 Salı 16:02
Başkan Genç:  ''Referandumla vesayet zihniyetine dur diyeceğiz''

Samsun Haber - 16 Nisan’a günler kala siyasilerin referandum çalışmaları da hız kaybetmeden devam ediyor.

Referandumun fırsat olduğunu söyledi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik ilçesinde mahalle ziyaretlerini gerçekleştiriyor bir yandan da referandum hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. Türkiye için referandum gününü fırsat olarak nitelendiren Başkan Genç, doğru karar verilmesinin altını çizdi

Türkiye’nin gelişmesini istemeyenlerin varlığından söz etti

Türkiye’nin gelişmesinin önünde duranların varlığından söz eden Osman Genç, ülkenin koalisyon devirlerine, ekonomik refaha kavuşmasına istemeyenlerin olduğunu söyleyerek sandık günü kararın evet olması yönünde fikir belirtti.

Darbe günlerini işaret etti, evet oyu istedi

Başkan Genç, "Yeni sistemle inşallah istikrar hem siyaset, hem de ekonomide kalıcı hale gelecek. Siyasi riskler oluşmayacak, hükümetsizlik riski oluşmayacak. Cumhurbaşkanı ile Başbakan anlaşır, anlaşamaz gibi durumlar ortadan kalkacak ve piyasalara güven gelecek. Yeni sistem hızlı karar alan, hızlı icraat yapan etkin bir yönetim modeli. Bu referandumda devlet ve millet bütünleşecek, çift başlı sistem ortadan kalkacak. Bu referandum ile 12 Eylül, 28 Şubat, 15 Temmuz, vesayet zihniyetine 'dur' diyeceğiz" diye konuştu. 
 

Son Güncelleme: 04.04.2017 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.