banner388

Başkan Genç koltuğu devretti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç koltuğu devretti

Başkan Genç koltuğu devretti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç koltuğu devretti

22 Nisan 2017 Cumartesi 17:08
Başkan Genç koltuğu devretti

Samsun Haber - Samsun’un Canik ilçe Belediye Başkanı Osman Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını minik Eyüp Evren Çetintaş’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sıbyan Sınıfları sorumlusu Fatma Yavuz, öğretmen Esra Baş ve yardımcı öğretmen Leyla Bülbül birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, program nedeniyle koltuğunu Sıbyan Sınıfı öğrencisi Eyüp Evren Çetintaş’a devrederek taleplerini dinledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç yaptığı açıklamada "23 Nisan hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. 23 Nisan Milli Egemenlik Bayramı, aynı zamanda dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısıdır. Bu çağrıda, bu bayramı çocuklara armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün güçlü sesi vardır. İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye'sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Çocuklarımızın geleceğe güvenle bakabilmeleri, iyi bir eğitim alabilmeleri için Canik Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Çocuklarımızın özgür düşünceli, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı olarak yetişmeleri ortak hedefimizdir. Bu umutla 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.