banner388

Başkan Genç'e teşekkür ziyareti...

Canik Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür ziyaretine gitti.

Başkan Genç'e teşekkür ziyareti...

Canik Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür ziyaretine gitti.

07 Eylül 2016 Çarşamba 18:45
Başkan Genç'e teşekkür ziyareti...

Yavuzselim Mahallesi’nde Canik Belediyesi’nce sünnet ettirilen çocuklar, Mahalle Muhtarı Selim Gökçen ve Roman vatandaşlar Mehteran Takımı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür ziyaretine gitti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün’ün de olduğu ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Genç, mutlu bir Türkiye hedefiyle çocukların mutlu olduğu bir şehir için çabaladıklarını ifade etti.
Gerçekleşen ziyarette çocuklar ile sohbet eden Başkan Genç, belediye olarak en mühim önceliklerinin, çocukları mutlu bir şehir olmak olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın yarınları güzel olursa milletimizin de yarınları güzel olacaktır. Mutlu çocuk demek, mutlu Samsun, mutlu Türkiye demektir. Sünnet hem dinimizin gereği hem de geleneklerimizde bulunmaktadır. Biz de her yıl geleneksel olarak çocuklarımızın ve ailelerimizin sünnet mutluluğunu paylaşıyoruz. Canik Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz bu uygulamayla bu geleneği yaşatırken, ailelerimize katkı sağlıyoruz ve toplumdaki birliktelik duygusunun güçlenmesine katkıda bulunuyoruz" şeklinde konuştu.
Halka hizmetin Hakk’a hizmet etmekle aynı olduğuna dikkat çeken Başkan Osman Genç, "Sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmek bizim görevimizdir. Her yönüyle mutlu, sosyal, güçlü bir şehir için gece gündüz çabalıyoruz." dedi. Asasından pelerinine, şapkasından gömleğine sünnet kıyafetleri Canik Belediyesi tarafından karşılanan sünnet olan 20 çocuk ve aileleri, ziyaretten sonra Başkan Osman Genç’e teşekkürlerini iletti. Başkan Osman Genç, çocuklara hediyeler dağıtırken, onlarla hatıra fotoğrafı da çekindi.

Son Güncelleme: 07.09.2016 19:07
Anahtar Kelimeler:
CanikZiyaretOsman Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.