banner388

Başkan Erdoğan Tok: 'Çok Önemli İşler Başardık'

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye personeli ile toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Erdoğan Tok: 'Çok Önemli İşler Başardık'

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye personeli ile toplantı gerçekleştirdi.

20 Aralık 2016 Salı 18:43
Başkan Erdoğan Tok: 'Çok Önemli İşler Başardık'

İlkadım ilçesinde yer alan Derebahçe Sosyal Tesisi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya katılım yoğundu.
Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bir arada olan İlkadım Belediye Başkanı Tok, personeline birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak belediyecilikte ekip anlayışına ve sahiplik duygusuna dikkat çekti.
Belediyeciliğin rutin hizmetlerini olan temizlik, yok, park ve bahçe hizmetlerini yürüten personelin asli görevlerini yerine getiren hizmet askerleri olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2,5 senede belediye olarak çok mühim işlere imza attıklarını belirtti.
Son bir senede Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla her mahalleye hizmet götürdüklerini söyleyen Tok, 2016 senesinde 33 bin 340 kilometrekare sathı kaplama, 40 bin metrekare beton kaldırım,10 bin kilometre yeni yol açma, 42 bin ton asfalt, 41 bin 500 metrekare parke taş hizmeti yapıldığını, okul ve camilerde de 871 bin tl değerinde yatırım yaptıklarını belirtti.
Çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri belediyeye senkronize ettiklerini söyleyen Başkan Tok, “Temizlik bizim rutin hizmetlerimiz içerisinde en çok önem verdiğimiz çalışmalarımız başında yer alır. Yol ve park ve bahçe gibi diğer rutin hizmetlerin bir veya birkaç gün gecikmesinin halk nezdinde hoşgörü ile karşılanabilir ancak temizlik hizmetlerinin gecikmesinden hoşgörü beklenmez. Gün içinde bir caddeyi ve sokağı süpürmezseniz, yıkamazsanız, çöpleri zamanında toplamazsanız, halkımızın hoşgörüsüne sığınamayız. O yüzden sizlere çok büyük görevler düşüyor. Bizim hizmet ölçümüz halkımızın memnuniyetidir. Bizler halkımızın hizmetkarıyız” ifadelerini kullandı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak 2,5 yılda çocuk ve gençler için 43 park ve 10 halı saha yaptıklarını dile getiren Başkan Erdoğan Tok, “Belediye olarak yarınlarımızın güvencesi çocuk ve gençlerimizin spor hayatı ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla çocuk parkı ve halı saha yatırımlarımızı devam ettireceğiz. İstiyoruz ki, çocuklarımız sporu sevsin. Hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil, de spor tesislerimizle top oynasın, sporla meşgul olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 21.12.2016 18:22
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunErdoğan Tok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.