banner388

Başkan Deveci sert çıktı! "Bugüne kadar neredeydiniz?

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, HAK-İŞ İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun kendisine yönelik yaptığı açıklama ilişkin sert çıktı. Deveci, Uzun'un algı operasyonu yaptığını söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Başkan Deveci sert çıktı! "Bugüne kadar neredeydiniz?

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, HAK-İŞ İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun kendisine yönelik yaptığı açıklama ilişkin sert çıktı. Deveci, Uzun'un algı operasyonu yaptığını söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 12:05
Başkan Deveci sert çıktı! "Bugüne kadar neredeydiniz?

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, HAK-İŞ İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun’un kendisi hakkında basına yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Deveci, “Meslek hayatım boyunca yıllardır işçi ve emekçilerin yanlarında bulunarak, işçi haklarının savunulması için mücadele verdim. Yapılan açıklama algı operasyonu yapmak için yapılmıştır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Atakum Belediyesi işçilerinin 4 aydır maaşları ödenmiyorken neredeydiniz" ifadelerini kullandı.

GERCEĞİ YANSITMAMAKTADIR

Başkan Deveci, HAK-İŞ İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Şube Başkanı Uzun’un kendisi hakkında Atakum İmar İnşaat Şirketi’nin işçilerinin bağlı bulundukları sendikayı değiştirmeleri için baskı yaptığı yönündeki iddiasına sert cevap verdi. Deveci yaptığı açıklamada, “ Uzun’un iddialarının hiçbir dayanağı yoktur. Yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Sendikal rekabetlerine beni alet etmeye çalışıyorlar. Beni bu rekabete alet etmesinler. Bahsi geçen işçiler Atakum Belediyesi’nin çalışanları. Biz Atakum’a bu işçilerimiz ile birlikte hizmet ediyoruz. İşçinin iradesini baskıyla değiştirme kültürü bizde hiç olmadı, olmayacak. Onu başka yerde arasınlar. Önceki belediye başkanı döneminde işlerini savsaklamışlar. Ben başkanlık görevine başlayalı henüz bir hafta olmuşken görüşmelerin son oturumuna dahil olduk ve bu oturumda da anlaşamadık. Yasal süreç devam ediyor. Devam eden süreç için algı operasyonu yaparak, kamuoyu oluşturmaya ve yaptıkları bu açıklamalar ile direkt olarak şahsımı hedef göstermek suretiyle ismimi lekelemeye çalışıyorlar. Buna müsaade edilmemelidir. Benim geçmişimi iyi araştırsınlar. Ben ömrüm boyunca emek mücadelesi verdim. Beni işçinin hakkını yiyen bir başkan ilan etmeye çalışanlar, Atakum Belediye personeli 4 aydır maaş alamıyorken sesi çıkmayanlar; size soruyorum. Bugüne kadar neredeydiniz? Atakum Belediyesi işçilerinin 4 aydır maaşları ödenmiyorken neredeydiniz, siz gerçekten kimden yanasınız?” diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.05.2019 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 2019-05-06 13:47:36

Başkan ciddiye alma bunları akarları kesildi panikteler yanlış yaparlarsa çağır demir sopayla ıslah ederim az akıllanırlar

Avatar
yüksel 2019-05-06 15:05:39

aldırma başkan bunlar iktidar yalakaları sen uyma bunlara

Avatar
kemal yuce 2019-05-06 16:29:50

mamalari kesildi saskinliktan ne yapacaklarini bilemiyorlar...cok konusanlari hirsizlara yonlendir onlar odesinler .

Avatar
Samı erdin 2019-05-06 16:30:30

Başkanım bu sendikacılık sorsan işçilerin arkasında emekçiler yani işçiler varsa sendika var .emekçiler çalışır sendikacılar keyif çatallaar böyle iyi ama işçileri haklı olarak veya sendika değişmeleri olduğu zaman sendikacılar meydanlara çikar sorsan işçilerin haklarını savunurlar ne savunması işçilere şirin ve sendikanın geliri azalıyor. Sen işini bilirsin başkanım saygilar

Avatar
Tayfun 2019-05-06 22:38:47

Aynen başkanım haklı buzamanakadarnerdeydiniz

Avatar
Metin 2019-05-06 23:28:00

4 ay bu çalışan maaş alamadıklarını sendika yanlarında yoktu çünkü bunlar iktidara yalakalık yapıyorlardı devran döndükten sonra meydana çıktılar başkan sen işini bilirsin bunlara boyun eğme yoluna ve bildiklerin devam et

Avatar
Havzali 2019-05-06 19:06:33

Süt kesildi başkan..

Avatar
başkanım cok fazlalıkla personel var birazını elerseniz iyi olur 2019-05-07 03:00:14

bir masada 2 personel veya3 personel var bunlar fazla oluyorlar ekleyin sayın başkanım