banner388

Başkan Deveci sahte evrak düzenliyor iddialarına yanıt 

Dün kamuoyunda Atakum Belediyesi'nin sahte evrak düzenlediğine dair iddialar ortaya atılmıştı. Bugün Atakum Belediyesi'nden iddialara yönelik açıklama yapıldı.

Başkan Deveci sahte evrak düzenliyor iddialarına yanıt 

Dün kamuoyunda Atakum Belediyesi'nin sahte evrak düzenlediğine dair iddialar ortaya atılmıştı. Bugün Atakum Belediyesi'nden iddialara yönelik açıklama yapıldı.

01 Kasım 2019 Cuma 15:12
Başkan Deveci sahte evrak düzenliyor iddialarına yanıt 

Atakum Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Basının ve kamuoyunun bilgisine;

Atakum Belediyesi halka yalan söylemez, halkı yanıltıcı bilgi vermez, sahte belge düzenlemez; Belediye Başkanımız ve belediye yetkilileri tarafından halka arz edilen bilgiler ve belgelerin doğruluğu tartışmasızdır. Kaldı ki Belediye Başkanımız ve belediye yetkilileri tarafından kamuoyuna açıklanan bilgi ve belgeler, 31 Mart öncesi döneme ilişkin olarak o dönem yetkililerince düzenlenmiş resmi evrak niteliği kazanmış bilgi ve belgelerdir.

Halkın bilgisine sunulan tüm bilgiler resmi belgelere dayalıdır. Kaldı ki, bu iddialar da belgeleriyle birlikte Cumhuriyet Savcılığı'na intikal ettirilmiş, ilgililer hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.

İlgililerin bir cevabı, itirazı, iddiaları varsa haklarında başlatılan adli soruşturma dosyalarında ileri sürebilirler ve hatta artık söyleyeceklerini Savcıya söylemeliler, mevzuat bunu gerektirir.

Bir kamu kurumu olarak halkı bilgilendirmek ve tespit edilen usulsüzlükleri adli makamlara intikal ettirmek bizim görevimizdir. Atakum Belediyesi olarak görevimizi yapıyor, halka karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Atakum halkının hakkını yargı nezdinde takip ediyoruz. Konuyla ilgili zaman zaman kamuoyuna bilgi sunacağımızın bilinmesini isteriz. Saygılarımızla."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Namık 2019-11-02 09:05:01

Cemil deveci tabi düzenliyor herkes konuşmaya başladı kimse eskiden sesi çıkmıyordu esnafa ne sözler vermiş yanında çalıştırdıkları incelesin önce mesela Ekrem imamoğluna iftar yemeği 400 bin üzerinde ayrıca Haluk levent konserine ne kadar verdi personel maaşları bilerek neden ödemiyor mobing yapıyor kendileri işi bıraksın diye

Avatar
Samsun 2019-11-02 01:02:09

Samsun akp il ve ilçe teşkilatı bırakın algı yaratmayı boş işlerle uğraşmayi adam olsaydınız siz kazansaydiniz
Nerde bir hırsız nerde bir Tokatçı samsun il teşkilatında buraya kadar
Cemil Deveci iyi de bir avukat ben yıllardır akp ye oy attım Allah beni affetsin İshak Taşçı aziz şişman bu haram zadelere sorun bunların hesabini

Avatar
samsunlu 2019-11-02 10:27:33

7 ay sonra gelinen nokta personel maaşlarını azaltma bunu gelir gelmez yapsaydı anlardım ama demek ki 7 ayda sıfır plan program gerçekleşme tebrikler belediyeden alacaklı olan firmalarda para alamıyor 7 aydır eski yönetimi dinliyoruz ileriye dönük bir planınız var mı çok merak ediyorum

Avatar
Yiğit yılmaz 2019-11-30 01:56:46

Atakum da em basit yönetimi ve seçimlerde öyle yapacağız böyle yapacağız diye geldilerse belediyeye şimdide ağlıyorlar mağduriyeti oynuyorlar belediyenin borcu vardı bile bile geldi ayrıca bu borç geçen akp dönemindede vardı ama işçilerin maaşlarını ödüyorlardı şimdi ne değişti de işçilerin maaşını kesiyorlar bu Cemil bey ve yönetimi çok pasif