banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Deveci iddialara sert çıktı: Hırsızlığın hesabını sormayanlar halka hizmetin hesabını sormaya kalkıyorlar

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ekmek ve gazete iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Deveci, "Hırsızlığın hesabını sormayanlar halka hizmetin hesabını sormaya kalkıyorlar" dedi.

banner269

Başkan Deveci iddialara sert çıktı: Hırsızlığın hesabını sormayanlar halka hizmetin hesabını sormaya kalkıyorlar

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ekmek ve gazete iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Deveci, "Hırsızlığın hesabını sormayanlar halka hizmetin hesabını sormaya kalkıyorlar" dedi.

13 Nisan 2020 Pazartesi 11:26
Başkan Deveci iddialara sert çıktı: Hırsızlığın hesabını sormayanlar halka hizmetin hesabını sormaya kalkıyorlar

Samsun Haber-11-12 Nisan tarihlerinde Samsun dahil 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Atakum Belediyesi vatandaşlara ücretsiz ekmek ve gazete dağıtmıştı. Dağıtılan gazete ve ekmeklerin ücretlerinin belediye kasasından tahsil edildiği iddialarına Başkan Deveci sert çıktı. 

BAŞKAN DEVECİ SERT ÇIKTI 

İddialar üzerinde sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Cemil Deveci şu ifadelere yer verdi:

"Atakum belediyesinin her kuruşunun hesabını vermeye her zaman hazırım; zaten beni tanıyan hiç kimsenin bu konuda bir tereddütü yok...
Hırsızlığın hesabını sormayanlar, soramayanlar halka hizmetin hesabını sormaya kalkıyorlar...?!"

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA 

Atakum Belediyesi tarafından dağıtılan gazete ve ekmeklerin hayırseverler tarafından bağışlandığını hiçbir şekilde ücret verilerek alınmadığı belirtildi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ATAKUM BELEDİYESİ’NDEN KAMUOYUNA

Atakum Belediyesi’nin 12 Nisan 2020 tarihinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle talep eden yurttaşlarımıza yönelik kentte gerçekleştirdiği ekmek ve gazete dağıtımına ilişkin çeşitli basın kuruluşları ve sosyal medyada ortaya atılan asılsız iddialar üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

Dağıtımı yapılan Sözcü gazeteleri, ilgili kuruluşun talebi ve BELEDİYEYE ÜCRETSİZ ŞEKİLDE VERİLMESİ sonucu ilçe sakinlerimize ulaştırılmıştır. Yurttaşlarımıza dağıtılan Yeniçağ, Cumhuriyet ve Birgün gazetelerine yönelik talep ilçemizdeki hayırseverlerden gelmiş ve yine ÜCRETİ DE AYNI HAYIRSEVERLER TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalan yurttaşlarımıza, ekiplerimiz tarafından dağıtılan binlerce ekmek ve gazete için ATAKUM BELEDİYESİ ve BAĞLI KURULUŞLARIN KASASINDAN TEK KURUŞ ÖDEME YAPILMAMIŞTIR.

Yine yurttaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırılan ekmekler, Atakum’da hizmet veren FIRINLAR TARAFINDAN BAĞIŞLANMIŞTIR.

Ayrıca gün içerisinde talepleri için belediyeye ulaşan yurttaşlarımızın ihtiyaçları da ekiplerimiz tarafından karşılanmıştır.

Basın özgürlüğüne inanan ve destekleyen Atakum Belediyesi, Basın Konseyi’nin yaptığı, “Vatandaşı gazetesiz bırakmayın” çağrısına yanıt vermiştir. Sokağa çıkma yasağı süresince kapalı kalan bayiler nedeniyle dağıtımı yapılamayan tüm gazetelerden gelen dağıtım taleplerine ÜCRETSİZ TEMİN EDİLMESİ KOŞULUYLA olumlu yanıt vermiştir. Sokağa çıkma yasağı gibi olağanüstü koşullarda, ülkemizde ve kentimizde yayın yapan herhangi bir gazetenin, dağıtım için Atakum Belediyesi’ne ulaşması durumunda hiçbir kaygı gütmeden talebinin yerine getirileceğinin herkesçe bilinmesini isteriz.

Bu konudaki iddiaların gerçeği yansıtmadığı konusunda kamuoyunu bilgilendirmek isteriz."

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Son Güncelleme: 13.04.2020 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2020-04-13 12:13:31

Hesap sormak Sözcü gazetesi dagitmak ve belediye calisanlarina dagittirmak mi Deveci? Umutluyduk sizlerden fakat hepiniz bir Yavaş kadar olamadiniz...

Avatar
ahmet 2020-04-13 11:35:08

kimin parasını kime dağıtıyorsun garibana dağıt zenginlik düşkünü olduğunuz için chpye artık oy vermeyeceğim

Avatar
Atakumkum 2020-04-13 12:13:32

Dağıtılan gazetelerin hepsi hükümet karsiti belirli bir cenaha hizmet eden gazeteler. Neden başka gazeteler yok isteyene o gazetelerde verilebilirdi. Ama sizin yapmaya çalıştığınız kendi ideolojinize uygun devlet karşıtı gözü doğruları görmeyen bir medyaya hizmet etmek. Ekmegi keşke buna alet etmeseydiniz.

Avatar
Atakumlu 2020-04-13 12:03:44

Başkan yardımlar güzel seçimler bitti eski başkandan hesap sormadınız bir iki uyduruk proje kapsamında başka hiçbir şey yok şuan atakumda nasıl olacak birde en iyi bilen hukuçusunuz

Avatar
Alpaslan 2020-04-13 12:21:36

Chp Yeniçağ dağıtıyor :)))

Avatar
Ali 2020-04-13 13:48:57

Çok konuşmayın hizmet yapın.

Avatar
samsun55 2020-04-13 11:47:40

Başkanım dik dur eğilme Atakum halkı seninle dik doğduk dik öleceğiz.

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-04-13 12:51:39

Başkanım sizi ve ekibini kiskananlar catlasin.
Halka hizmet edenlere Blokeb koyanlar utansın. İyi ki varsiniz.