banner388

Başkan Deveci'den işsizlik açıklaması! "Sizin için çırpınıyorum bana zaman verin"

CHP Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, sosyal medya hesabı üzerinden işsizlik konusuna dair açıklamalarda bulundu. Göreve başladığı günden bu yana 3 bin 500 kişinin iş talebinde bulunduğunu belirten Deveci, "Samsun’un işsizlik sorununu Atakum’dan çözme olanağımız yok" dedi ve vatandaşlardan zaman istedi. 

Başkan Deveci'den işsizlik açıklaması! "Sizin için çırpınıyorum bana zaman verin"

CHP Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, sosyal medya hesabı üzerinden işsizlik konusuna dair açıklamalarda bulundu. Göreve başladığı günden bu yana 3 bin 500 kişinin iş talebinde bulunduğunu belirten Deveci, "Samsun’un işsizlik sorununu Atakum’dan çözme olanağımız yok" dedi ve vatandaşlardan zaman istedi. 

27 Ağustos 2019 Salı 13:08
Başkan Deveci'den işsizlik açıklaması! "Sizin için çırpınıyorum bana zaman verin"

Başkan Deveci, belediye çalışanlarının maaşlarını ödemekte zorluk yaşandığını vurgulayarak, iş talebinde bulunanların darılmamasını istedi. Samsun'un işsizlik sorunun Atakum'da çözüme kavuşamayacağını dile getiren Deveci, vatandaşlardan destek ve zaman istedi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Deveci şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili hemşehrilerim;
Belediye başkanı olarak göreve başladığımdan bugüne binlerce kişi ziyaretime geldi.
Seçilmem nedeniyle mutluluğunu ifade eden, hakkımda şiirler yazan, sevgi ifade eden insani davranışlardan elbette çok memnun oluyorum, yorgunluğum gidiyor.

Asıl sorun işsizlik. Sevgili hemşehrilerim, size daha önce de ifade ettiğim gibi Atakum Belediyesi borca batmış; iş verilemeyen, maaşlarının da ödenmesinde güçlük çekilen yüzlerce çalışanımız var.

Göreve geldiğimden bu yana iş talebinde bulunan 3 bin 500 kişi var, yarısından çoğu ile dostluğum var; tamamı haklı ve onlara borcumuz var. Oğlu ya da kızı işsiz olan anne/ babaya söylenecek söz yok.

Ama ben de ilçe belediye başkanıyım, Samsun’un işsizlik sorununun çözülmesi benden beklenemez. Tüm sorunlarınızı biliyorum, çözümü için gayret gösteriyorum. Gündüz enerjim bitinceye kadar çalıştığım gibi gece de uyuyamıyorum, huzurum kaçıyor.

Sevgili hemşehrilerim, ben bu sorunların altından kalkacağım, Atakum’u yaşanabilir bir kent yapacağım. Bana zaman verin. Samsun’un işsizlik sorununu Atakum’dan çözme olanağımız yok.

Sizin hepinizi tanıyor ve seviyorum, illa da ‘Ben ve benim çocuğum’ derseniz bana haksızlık ve kötülük etmiş olursunuz. Ben sizi seviyorum ve her birinizin sorununu çözmek için çırpınıyorum.

Bu ülkenin içinde bulunduğu durumdan benim kadar sizler de sorumlusunuz, bu süreçten birlikte çıkacağız. Ben sizin omzunuzdan elimi çekmeyeceğim, siz de ‘İşin çok zor, biliyorum ama benim oğlum ya da kızım ne olacak?’ demeyin lütfen.

Elimden geleni yapıyorum, sizin sorunlarınızla yatıyor, sizin sorunlarınızla kalkıyorum. Bana zaman ve destek verirseniz Atakum’u yaşanacak bir kent yaparız. Her sözümün arkasındayım, Atakum’u yaşanabilir bir kent yapacağım.

Hepinizi seviyorum...

Av. Cemil Deveci
Atakum Belediye Başkanı"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Karagüzel 2019-08-27 14:22:14

Yapsan ne olacak kıymet bilen olmaz.

Avatar
yankı 2019-08-27 16:59:22

Başkan Atakum da çöpler düzenli toplanmıyor.Ve ayrıca yollar inanılmaz kötü. Özellikle Ömürevleri Camii ve Banda Aceh parkı bağlantı yolu inanılmaz kötü.Birde yeni moda Atakumda sağlı sollu araç parkı yapılarak caddelere girilmesi engelleniyor.Bunada çare lütfen.

Misafir Avatar
Mert 2019-08-28 15:51:19 @yankı

Yolların yapımına başlandı. bana göre de en büyük sorunlardan biri yol sorunuydu. ilk adımın bu alanda atılması sevindirici.

Beğenmedim! (0)
Avatar
kjahshkasb 2019-08-27 16:13:02

Samsunun işsizlik sorununu Atakumdan çözme olanağımız yok diyorsun başkanım başa gelirken öyle dememiştiniz saygılar

Avatar
Erkan.. 2019-08-27 17:00:44

Orası ağlama yeri değil başkan.Madem yapamayacaktın neden geldin.çözüm bende diye diye.Hala maaşları verememişsin.İnsanlara sizinle çalışacam deyip yol veriyorsun.Karşı partiden diye insanları temizliğe gönderiyorsun birde kendi sokağına komşularına rezil olsun diye.Geldiğinden günden beri çaktığın çivi yok.Alooo nerde hizmettttt...

Misafir Avatar
Mert 2019-08-28 15:53:25 @Erkan..

Geleli daha 3 ay oldu kadrolarını yeni oluşturdu adam. Sizin musluklar kapandı diye bu cevval haliniz sanırım. Öyle devletin parasıyla yandaş zengin etme işi bitti. Zorunuza gitmesin.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2019-08-28 00:25:14 @Erkan..

şu cümlene takıldım. ''Karşı partiden diye insanları temizliğe gönderiyorsun birde kendi sokağına komşularına rezil olsun diye.'' insan işini yaparken neden rezil olsun ki?? misal,ilkadım belediyesi beni temizliğe versin hemde kendi sokağıma değil komşularıma rezil olmak büyük onur duyarım sırtımda belediye üniforması taşıdığım için.üstelik daha hırslı çalışırım ne de olsa benim sokağım,mahallem :))

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bak sen 2019-08-27 14:33:16

O zaman ATİM ne? Miileti boş vaatlerinizle kandırdınız ve bunu itiraf ettiniz. Tek projeniz de çöp oldu.

Avatar
cihat yetis 2019-08-27 18:33:26

yeni baskan oldugun icin suren var diger belediye baskanlarini ornek al kitap furalari konserler bekliyoruz civarindaki bir kac yiyiciyide uzaklastir diyorum durustlugune inandigim oy veren bir kisi olarak ..az sikayet cok is lutfen

Avatar
Elli5 2019-08-27 22:52:35

Yaw he he başladı ağlamaya.. Yazık oldu Atakum a

Avatar
Misafir 2019-08-28 09:03:35

Az laf çok iş burası mahkeme salonu degil savunmada çok laf tutar da belediye icraat yeri aynası iştir kişinin lafa bakılmazxxxx