banner388

Başkan Deveci'den bayram mesajı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Deveci'den bayram mesajı

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

08 Temmuz 2022 Cuma 10:14
Başkan Deveci'den bayram mesajı

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Deveci mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim,

Birlik ve beraberlik duygularımızın bizi sevgiyle çevrelediği; paylaşmanın, dayanışmanın ve komşuluk hukukumuzun en üst seviyeye çıktığı bir bayramı daha yaşıyoruz. Toplumumuzda her zaman çok anlamlı olan bayram günlerimizde ailemizle, komşularımızla bir arada olmanın sevincini taşıyoruz. Ancak bu güzel günlerde bir arada olurken yeniden artış seyri gösteren koronavirüs vakalarını unutmamalı, hem sevdiklerimizin hem de kendimizin sağlığını düşünmeliyiz.

Kıymetli komşularım,

Kurban Bayramı, ihtiyaç sahipleri ile paylaşmanın manevi huzurunu yaşayabileceğimiz önemli bir bayram. Paylaştıkça artan bayram bereketinin tüm kentimize dağılmasını temenni ederek Kurban Bayramımızı kutluyor; bayramımızın ülkemize, milletimize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik getirmesini diliyorum.“

Son Güncelleme: 08.07.2022 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.