banner388

Başkan Deveci'den açıklamalar

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İstihdam Merkezi'ne yoğun bir başvuru olduğunu belirterek, vatandaşları meslek sahibi yapabilmek adına çalıştıklarını söyledi.

Başkan Deveci'den açıklamalar

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İstihdam Merkezi'ne yoğun bir başvuru olduğunu belirterek, vatandaşları meslek sahibi yapabilmek adına çalıştıklarını söyledi.

02 Mayıs 2019 Perşembe 22:39
Başkan Deveci'den açıklamalar

Atakum Belediyesi Başkanı Cemil Deveci'yi FİFA kokartlı hakem Mete Kalkavan makamında ziyaret etti. Ziyarette, devam etmekte olan projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Deveci, Atakum İstihdam Merkezi'nin (ATİM) geçen hafta hizmet vermeye  başladığını ve merkeze çok sayıda başvurunun olduğunu belirtti. Başkan Deveci, "Atakum’a sözümüz olan ATİM geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başladı. Henüz bir haftayı geride bırakmışken özellikle gençler tarafından ciddi şekilde iş talebi var. Çoğunluğu Atakumlu gençlerin oluşturduğu başvuruların kayıtlarını aldık. Mesleki eğitim kurslarımızı başlayabilmesi için proje ortaklığı yapacağımız kurumlar ile temas halindeyiz. Elimizden gelen en kısa süre içerisinde kurslarımızı başlatarak, mesleki eğitim sertifikalarını alan vatandaşlarımızı ilgili alanlarda iş sahibi yapmak için çalışıyoruz" diyerek konuyla ilgili bilgi aktarımında bulundu.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci bugün gelen önemli misafirlerini ağırladı. Kendisini ziyarette bulunan FİFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD), İYİ Parti Amasya İl Yönetimi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Atakum Belediye Meclis Üyeleri, Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Samsun Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği üyelerini makamında ağırlayan Deveci, yoğun programına rağmen kendisini tebrik etmek için ziyaretine gelen vatandaşlar ile tek tek ilgileniyor.


 

Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunCemil Deveci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MİSAFİR 2019-05-03 09:56:54

bırakın musafir ağarlamayı işinize bakın ,iş başı yapın vatandaş işsiz güçsüz avara zaten haftalık ziyaret yapın halk buluşması günü