banner388

Başkan Deveci çözüm arıyor

Halk TV'de İrfan Değirmenci'nin konuğu olan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediye borç yükünü gözler önüne serdi. Açıklanan borçlar uçan kuşa borç olduğunu gösterirken Başkan Deveci bir çıkış yolu arıyor. 

Başkan Deveci çözüm arıyor

Halk TV'de İrfan Değirmenci'nin konuğu olan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, belediye borç yükünü gözler önüne serdi. Açıklanan borçlar uçan kuşa borç olduğunu gösterirken Başkan Deveci bir çıkış yolu arıyor. 

17 Eylül 2019 Salı 17:35

Halk TV'de İrfan Değirmenci'nin konuğu olan Başkan Deveci önemli açıklamalarda bulundu. 

KELİMELER ANLATMAYA YETMİYOR

Belediyenin büyük borçlarının olduğunu belirten Deveci, "Borçlu bir belediye aldım kelimeleri devraldığım belediyeyi anlatmaya yetmiyor" dedi.

MAAŞLAR ZOR ÖDENİYOR

Şuanda belediyenin gelirinin çok kısıtlı olduğunu ifade eden Deveci, "Şu anki gelirim işçinin ve memurun çıplak maaşını ödüyor" ifadelerini kullandı.

UYUYAMIYORUM 

Belediyenin borçlarını adeta savaşan Deveci, "Çivi çakılmadan bütçeden iç edilmiş uykum kaçırıyor uyuyamıyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2019-09-17 17:47:12

almasaydın.....sanki bilmiyordunuz, sen maaşını tam alıyor musun ondan haber ver başkan...

Avatar
Vatandaş Ali Osman 2019-09-17 22:18:38

Kusura bakmayın da İshak ne yaptıysa yaptı bilmem. Hizmetleri beni memnun ediyordu. Kent ormanı, Hobi bahçeleri, kültür evleri, Yenimahalle sokak düzenlemeleri. Cemil bey bahane üretme hizmet üret. Paraysa iste Ankara göndersin. Göndermezseler ver medyaya.

Avatar
ESNAF 2019-09-18 14:40:00

Size ne olur be.Heryeri tutmuşunuz AV.diyede reklama devam .5 sene sonra ismine gelen işda ki bak artışa.ATAKUM ne derdinize.
BİLMİYODUNUZ SANKİ
OLMUYORSA BIRAKIN SORUNMU?

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-09-18 16:43:24

Önceki Başkan Sn.TAŞÇI çıkıp bu Borçlar ile ilgili 2 kelime söylese iyi olmaz mi?
Bu kadar borç yaptığına göre nasıl ödeyeceğini de soylese de bir ogrensek.
Bu kadar futursuz borç yapan Taşçı nin hic bir sorumluluğu olmayacak gelen Sn.Deveci Borcla bogusacak.Nerede görülmüş böyle Hukuk?

Avatar
ahmet 2019-09-20 09:18:20

sayın Başkan lütfen ya seçimden önce her şeyim hazır hiçbir sıkıntı yok dedin ödeyemiyorum uykum kaçıyor diyorsun esnaf seni bekliyor. Kimseyi işten çıkarmayacağını söyledin.200 kişi işten çıkarmışsın ve de ocakta 300 kişi daha çıkaracakmışsın yazık kış günü ayıp yaptığınız.

Avatar
Hayati yılma 2019-11-11 23:41:14

Hayatımda ak partiye kızıp yani İshak taşcıya aday yapmadılar diye oy vermedim buna verdim pişman oldum bu nedir belediye ağlama duvarına çevirdiniz yazık günah ya ben borçmuş bu geçen ak partili belediyede tıkır tıkır işliyordu hizmetler