banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Deveci afet bölgesinde

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki CHP heyetiyle Sinop’un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrası bölgeye ziyaret gerçekleştirdi. 

banner269

Başkan Deveci afet bölgesinde

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki CHP heyetiyle Sinop’un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrası bölgeye ziyaret gerçekleştirdi. 

15 Ağustos 2021 Pazar 09:34
Başkan Deveci afet bölgesinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP genel başkan yardımcıları, İstanbul milletvekilleri Engin Altay ve Erdoğan Toprak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Sinop, Bartın ve Kastamonu'da etkili olan sel felaketi sonrası Sinop’un Ayancık ilçesinde incelemelerde bulundu. İncelemeye Samsun Milletvekili ve PM üyesi Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ile eşi Av. Gülay Deveci de katıldı. CHP’li heyet bölgede Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’dan bilgi alarak yurttaşlarla bir araya geldi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 

“AFETİN İZLERİNİ DAYANIŞMAYLA SİLECEĞİZ” 

Ayancık’ta büyük bir afet yaşandığını belirten Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci,

“Bugün Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve beraberinde parti yöneticilerimizle birlikte selin yaşandığı bölgeye ziyaret gerçekleştirdik. Afet nedeniyle hayatını kaybeden yurttaşlarımıza bir kere daha Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Kayıplarımızın bir an önce bulunmasını temenni ediyorum. Atakum Belediyesi olarak, önceki günlerde afet bölgesine desteğimizi ulaştırmıştık. Dayanışmamızı sürdüreceğiz. Belediyemizin Paylaşım Merkezi hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni destek ulaştırmamız için yurttaşlarımıza da bir kere daha çağrı yapıyorum. Samsunlular konserve, paketli gıda, su ve içecek, bebek bezi, mama, devam sütü, kıyafet, battaniye, pike, hijyenik ped, hasta bezi, kişisel temizlik ürünleri, el feneri, kafa lambası, pil, powerbank, yağmurluk, çizme yardımlarını belediyemiz hizmet binası altında bulunan Paylaşım Merkezi’ne ulaştırabilir. Afetin izlerini dayanışma ile silmek için katkıda bulunabilir” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TALİP AYDIN 2021-08-16 08:51:59

Başkan sen önce Esenevler 312. sokağı temizle.

Avatar
vatandaş 2021-08-16 13:54:43

halkın adamı hakkın adamı.. cemil başkan. seni çalıştırmayanlara inat desteğimiz bundan sonra sanadır. neler duyduk neler gördük adamlar seni çalıştırmamak için her türlü iftirayı atıyorlar. ben buna şahit oldum. ben haklının yanındayım.