banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Demirtaş'tan kampanyaya destek

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince gerçekleştirilen anlamlı kampanya İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’tan tam destek.

banner269

Başkan Demirtaş'tan kampanyaya destek

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince gerçekleştirilen anlamlı kampanya İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’tan tam destek.

09 Eylül 2019 Pazartesi 19:26
Başkan Demirtaş'tan kampanyaya destek

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Tolum Destekli Polislik Şubesince düğün, nişan, kına ve asker uğurlaması gibi eğlencelerde silah atılmamasına karşı yürütülen kampanyaya destek vermek amacıyla İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ,genç çiftlerin nikahlarını kıyarak polis memurları ile birlikte hem gençleri hem aileleri bilgilendirdi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ GENÇLERİ UYARDI

Düğün, nişan, asker uğurlaması gibi eğlencelerin acı ile son bulmaması konusunda gençlere uyarılarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Bugün 9 Eylül 2019. Bu özel tarihte çok sayıda çiftimiz nikah işlemleri için belediyemize başvurdular. Bizlerde bu özel tarihte dünya evine giren çiftlerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Çiftlerimizin nikahlarını kıyarak en mutlu günlerine ortak olurken bu mutluluğun acı bir şekilde son bulmaması için Tolum Destekli Polislik Şubesince gerçekleştirilen bilinçlendirme çalışmalarına destek olma şansı yakaladık. Maalesef hepimiz bu eğlencelerde birkaç kendini bilmezin yaptı hataları görüyor ve duyuyoruz. Bu eğlencelerde silah sıkılmaması ve konvoylarda trafiği aksatacak hareketlerin yapılmaması için belediye olarak gereken tüm desteği sağlamaya hazırız. Polis teşkilatımızın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve aynı hassasiyeti hem düğün sahiplerinden hem de tüm halkımızdan bekliyoruz. Bu vesile ile bu güzel tarihte dünya evine giren tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çalışan 2019-09-10 12:03:45

Maaşlarımızı öde başkan maaşlarımızı. Nerede maaşlarımız yeter artık bahane üretip durma çözüm üret

Avatar
celil 2019-09-11 02:52:42

bu baskan dan sadece sozunun eri olmayan biri cikmisdir ben cozdum insanlari isden ciksindiye maaslarinibodemiyor peki baskanim sizim maasiniz nasil yatiyor bodronuzu gostersenize tikir tikir paranizi aliyosunuz gariban ac su suz yazik vAllahi yazik soz verip tutmuyosaniz verin istifanizi adamgibi insan gelir en kotusu gelsede sizin gibi yapmaz nrymis akp deyken calisanlar mudurler copcu v.b yazik ben size oyumu verdim acik acik ama bukadarda vicdansiz olcaginizi dusunmedim bana is sozu vermisdiniz ben sizle calismam o isede girmem okadar insanin yillardir hakki var yaptiginiz insani dısıdır bulun beni öldürtdürün cok konusuyorum dur ama bundan sonra ben 22 yasinda bunlari dusunuyosam yetimin hakkini calisanin hakkini keyif surerek yeminize karsiyim . nokta
rabbim yardimciniz olsun siz bu baskanligi o koltuk sanmayin o koltuga siz kazandiginizda ben bile oturdum hic rahat deyildi rahat olmaz cunku helal deyil