banner388

Başkan Demirtaş'la Teravih 

Her gece İlkadım'ın bir mahallesinde, mahalle sakinleri ile birlikte teravih buluşması kapsamında bir araya gelen Başkan Demirtaş, buluşmaları ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Demirtaş'la Teravih 

Her gece İlkadım'ın bir mahallesinde, mahalle sakinleri ile birlikte teravih buluşması kapsamında bir araya gelen Başkan Demirtaş, buluşmaları ara vermeden sürdürüyor.

26 Mayıs 2019 Pazar 16:07
Başkan Demirtaş'la Teravih 

Ramazan Ayı'nın bereketi her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen Teravih Buluşmaları ile sürdürülüyor. Başkan Demirtaş,her gün farklı mahallelerde cami cemaati ile birlikte kılınan namaz sonrası mahalle sakinleri ile sohbet ediyor.

Her gece İlkadım'ın bir mahallesinde, mahalle sakinleri ile birlikte teravih buluşması kapsamında bir araya gelen Başkan Demirtaş, buluşmaları ara vermeden sürdürüyor. Gündüzleri esnaf gezileri ile geceleri ise Teravih buluşmaları adı altında düzenlenen programla ilçe halkının sürekli yanında olan Başkan Demirtaş, belediye hizmetlerini vatandaşlara anlatırken vatandaşların istek ve önerilerini de dinliyor.

Ramazan Ayı'nın kendine özgü güzellikleriyle manevi dünyamıza zenginlik katığını dile getiren Başkan Demirtaş" Ramazan ayının manevi ruhuna uygun olarak halkımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. İlçemizin farklı bir mahallesinde farklı bir camide teravih namazı kılarak vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak oluyoruz. Ramazan'ın güzelliklerini halkımızla birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin bereketini hep birlikte yaşadığımız Teravihler buluşmaları ile gencinden,yaşlısına kadar herkesin birbirlerine kenetlenmesine vesile oluyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 26.05.2019 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güzel insan 2019-05-27 10:14:55

Borç da öder icraat ta yapar adam gibi adamdır necattin demirtas borç oduyorsa bizim borcumuzu ödüyor baskasinin değil ilk adim belediyesi hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun baskanimizin

Avatar
Ne Ettin 2019-05-26 22:38:48

Yine belediyenin borcu çok hikayesini mi anlatıyor millete? Madem böyle mazeret üretecektin ne diye aday oldun acaba diyen olur elbet birgün ..

Avatar
Celal satıcıer 2019-05-27 10:52:53

bu şovların arkası kesilmeyecek mı.lütfen bu işlere alet olmayı bırakın.yeter.yeter.yeter.yeter.yeter yahu.