banner388

Başkan Demirtaş: Halkımız için çalışıyoruz

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, göreve geldikleri ilk günden bu yana halkın mutluluğu ve huzuru için mesai harcadıklarını söyledi.

Başkan Demirtaş: Halkımız için çalışıyoruz

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, göreve geldikleri ilk günden bu yana halkın mutluluğu ve huzuru için mesai harcadıklarını söyledi.

05 Eylül 2019 Perşembe 20:59
Başkan Demirtaş: Halkımız için çalışıyoruz

Zabıta Teşkilatı’nın 193. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, zabıta çalışanları ile bir araya geldi. Acem Tekkesi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Demirtaş, göreve geldikleri ilk günden bu yana halkın mutluluğu ve huzuru için mesai harcadıklarını belirterek, “Zabıta mesleği ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle halkımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Özellikle belirtmek istiyorum, ilçemizde huzurun sağlanması anlamında zabıta ekiplerimizin özverili çalışmalarına şahit oluyorum. Başta İlkadım Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve memleketimizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Programa ayrıca İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı ve zabıta personeli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suna arslantatar 2019-09-06 00:11:29

Başkanım belediyenizdeki seffafligi gördük çok şaşırdım ve hatta memnun kaldım. Personelinizin ve sizlerin karşılaması bizi evimizde gibi hissettirdiği için çok teşekkür ederim boylede devam etmesi tek arzumuz ancak iş başvurusu yapanlarada yardimci olacağınızı veri geri dönüşler yapacağınızı görmek isteriz. Başarılarınızin devamını diliyorum. Kolay gelsin diyorum.

Avatar
Mistik 2019-09-06 15:09:58

Maddi sıkıntılar aşıldığında İlkadım daha iyi işler yapacaktır daha önceden yaptığı işler başkanın teminatıdir.Ancak belediye personeli çok gevşek insanlara üslubu yaklaşımı bozuk disiplinden geçmesi gerek

Avatar
adnan 2019-09-06 13:51:38

Adam gibi adam RAMAZAN BAYRAKTAR

Avatar
Ahmet 2019-09-05 23:29:34

Halkın için değil kendiniz için çalışıyorsunuz pardon çalıyorsunuz hakkımız helal değil

Misafir Avatar
Muhammet 2019-09-06 16:43:42 @Ahmet

Bak kardeş kendin bile inanmıyorsun yazdıklarına. Suçlayacak birini arıyorsan eski başkanlara bul....

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
HALKIN İRADESİ 2019-09-06 15:38:09 @Ahmet

elini vicdanına koy da öyle yaz..NECATTİN Başkandan önceki belediye başkanını da gördük...boşuna karalama yapmayın..Bu kadar da olmaz..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Selami 2019-09-06 17:21:14

Boşuna ugrasmayin adam kollamacilik olduğu surece birakin ilk adim belediyesini hicbirinden fayda alinmaz siz yoneticiler rahman süresi 9.ayetini iyi okuyun kur ana ve sunnete göre yapin islerinizi Allah gücü her şeye yetendir.