banner388

Başkan Demir: İltimas yok hizmet var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Haktan, hukuktan ayrılmayacağız, iltimastan uzak duracağız. Hedefimiz hizmetleriyle Türkiye'de örnek bir Büyükşehir olmak" dedi.

Başkan Demir: İltimas yok hizmet var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Haktan, hukuktan ayrılmayacağız, iltimastan uzak duracağız. Hedefimiz hizmetleriyle Türkiye'de örnek bir Büyükşehir olmak" dedi.

02 Temmuz 2019 Salı 14:47
Başkan Demir: İltimas yok hizmet var

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye bürokratları ile birlikte gittiği Vezirköprü İlçesi'nde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Demir, burada yaptığı açıklamada, "Haktan hukuktan ayrılmadan, iltimastan uzak durarak hizmetleriyle Türkiye'de örnek bir Büyükşehir Belediyesi olacağız" dedi.

VEZİRKÖPRÜ İLE ORTAKLIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vezirköprü'de Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık etti. Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki toplantıda tüm muhtarların taleplerini dinleyen ve notlarını alan Başkan Demir, "Tamamıyla adil ve şeffaf bir belediyecilik hizmeti gerçekleştireceğiz" dedi. Başkan Demir, sözlerine şöyle devam etti:

"İlçelerimiz için başlattığımız hizmet seferberliğinde muhtarlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Hedefimiz Türkiye’ye örnek bir belediye olmak ve örnek hizmetleri gerçekleştirmek. Tüm hizmetlerimizi haktan, hukuktan ayrılmadan, gayretle gerçekleştireceğiz. İltimastan uzak duracağız. İmkanlarımızı en iyi şekilde kullanarak Vezirköprü'yü 5 yıl içerisinde daha güzel bir yere getirmek için çalışacağız. En büyük şikayetlerden birisi olan yetki alanı ayrımını ortadan kaldıracağız. Yani ilçedeki sorunların çözümünde Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Vezirköprü Belediyesi olarak imkanlarımızı birleştirerek halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız."

ŞİKAYET EDİLECEK SORUN KALMAYACAK

Muhtarların dile getirdiği sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesiyle ilgili olarak gerekli talimatları veren Başkan Mustafa Demir, "Alt yapı ve yol sorunlarını çözümüne öncelik tanıyacağız. Çalışmalarımızı yaparken mağduriyetin en çok olduğu mahallelerimize öncelik vereceğiz. İlk olarak ilçe belediyemize ait olan ara sokakları ve bağlantı yollarını, daha sonra da grup ve ana yolları tamamlayacağız. Ağır tonajlı araçların yollara zarar vermesini engelleyeceğiz. Allah’ın izniyle 5 yıl sonra kimse yoldan, sudan ve alt yapıdan şikayet etmeyecek. Bunun için gayretle çalışacağız” diye konuştu.

BELEDİYE BÜROKRATLARIYLA İSTİŞARE

Başkan Demir, geç saatlere kadar süren toplantının ardından her 2 belediyenin de yöneticileri ve bürokratlarıyla bir 'Değerlendirme Toplantısı'' yaptı. İllçede yapılacak çalışmalar, yatırımlar ve projeler ile ilgili istişarede bulunulan toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve yardımcıları, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız ile belediye bürokratları katıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rantçı 2019-07-02 15:17:30

sizlerin büyükşehirden anladığınız belli "şehir büyük rant"

Avatar
mert 2019-07-02 17:36:11

sokakları dükkan sahiplerine peşkeş çekmişsiniz, herkes dükkanının önüne bir çiçeklik atmış kendine kapatmış. yoldan 2 araba yan yana geçemiyor. siz önce gözünüzün gördüğü sorunları çözün, yerse. milletten seçimde yardım alınca zor olur gerçi onlara karşı durmak. zabıta memurlarınızın aldığı para da helal sayılmaz onlara.

Avatar
Misafiir 2019-07-02 22:12:15

Bu cümleler için çok geç. Geçmişınizi silemezsiniz öyle bir kaç cümleyle. Sizin paydaşlarınız çok zarar verdi bu memlekete. Oyların düşüşünden, ilkadım ve atakumu kaybetmenizden belli değil mi?...

Avatar
Murat 2019-07-02 19:49:04

Atakum sahilleri pislik götürüyor. İlgililere duyurulur. Kum temizleme makinesi alınabilir. Hizmet bekliyoruz. İnsanlar eğitimsiz, her yer çekirdek ve izmarit atıkları atmışlar. Gerekirse zabıta, ikaz levhaları ile insanlar bilinçlendirilmelidir. Uymayanlara da ceza verilmelidir. Akdeniz'in bazı sahillerinde çekirdek yemek yasak, Karadeniz'in en büyük sahili olabilir fakat en pis sahilini de aday gözüküyor.

Avatar
kazım 2019-07-03 09:44:34

(ZONSİAD)GenelBaşkan;otomotiv üretimi için Zonguldak'ın her türlü yatırım avantajına sahip olduğunu belirterek,Tüm üyelerimizle otomobil fabrikasınınTürkiyeye ve Zonguldak ilimize yapılmasını destekliyoruz”dedi. Pekİ Samsundan neden boyle bir açıklama yok , çok fazla fabrika mı varda bizim haberimiz yok ?

Avatar
Adalet 2019-07-02 23:17:27

Liyakat liyakat

Avatar
b.evleri. 2019-07-03 06:38:15

İbrahim Sandıkçı ile beraber ziyaret ettiniz tanıştınız.Şimdi de iadeyi ziyaretler başladı.Yeter 4 ay oldu az çalışın da.

Avatar
kavakli 2019-07-03 07:48:32

sen önce suya yaptığın zammı geri çek milleti aptal yerine koymayın 115 lira su parası mi olur günah bee