banner388

Başkan Demir'den öğrencilere bowling sözü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, öğrencilere bowling sözü verdi.

Başkan Demir'den öğrencilere bowling sözü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, öğrencilere bowling sözü verdi.

16 Nisan 2020 Perşembe 23:35
Başkan Demir'den öğrencilere bowling sözü

DEMİR'DEN ZİYA SELÇUK'A DESTEK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den okullar açılınca bir liseye gidip pencereden öğrencilerle beraber ıslık çalacağını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a destek gecikmedi.


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden, “Hayaller gerçeklerin provasıdır. Hayal kurmasak gerçeği bu kadar güzel olmaz mutlu anların. Öğretmenlerimize, velilerimize, çocuklara gün içinde küçük bir oyun. Ben başlatayım. Okullar açılınca bir liseye gidip pencereden gençlerle beraber ıslık çalacağım. Siz ne yapacaksınız?” diye sordu.
 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öğrencilerle beraber kano yarışı yapıp Karadeniz’i renklendireceğini söylediği paylaşımında Mustafa Demir’e, “Değerli başkanım siz ne yapacaksınız?” sorusunu yöneltti.

"İDDİALIYIM"

Bowlingde iddialı olduğunu söyleyen Başkan Demir, “Hilmi Başkanım, hayal ediyor ve inanıyorum. Kıymetli Bakanımız Ziya Selçuk’un başlattığı bu girişime ben de katılıyorum. Okullar açılınca öğrencilerimizle birlikte bowling oynayacağız. İddialıyım, kaybeden pideleri ısmarlar” dedi.

-

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sms 2020-04-17 00:57:16

Alüminyum

Avatar
Canik 55 2020-04-17 00:16:59

Birileri Golf sahası yapmış ve Samsunda istihdam yaratmıştı, şimdi gençler BowliBowling oynayarak hayatını kazanır.:)

Avatar
Cemil 2020-04-17 14:28:31

Samsunhaber şu corona günlerinde bu başkanı görmek istemiyoruz artık...Hepsinden nefret ediyoruz...Umrumuzda bile değiller.Sabrimizi tasirdiniz artık

Avatar
hakan oran 2020-04-17 18:18:35

harika baskan ...yurt yap kutuphane ac para yardimi yap ogrenciye ..deden de hep bowling oynardi..rahmetli...

Avatar
efrahim durmus 2020-04-17 19:49:34

millet as is ekmek pesinde demir agam bizimle eglenir..tuzu kuru ....