banner388

Başkan Demir'den ilçelere ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçelerdeki çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Demir'den ilçelere ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçelerdeki çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

28 Haziran 2020 Pazar 18:51
Başkan Demir'den ilçelere ziyaret

.Her hafta sonu ilçelere ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu haftada da incelemelerini Atakum, Tekkeköy, Salıpazarı, Ayvacık ve Terme’de sürdürdü.

Dün Atakum ilçesi Alaçam Caddesi'nde yapımı devam eden 3 bin metrelik sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Demir, daha sonra Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı

Hayri Ağırlar ile birlikte Selahattin Ereren İçme Suyu Arıtma Tesisi’ ni ziyaret edip yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ŞEHİT UNUTULMADI...

Daha sonra Salıpazarı ilçesine geçerek Belediye Başkanı Halil Akgül ve AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ile birlikte önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan S Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza

İnfaz Kurumu'nu inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bir ay önce Diyarbakır'da kimlik kontrolü yapmak isterken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Aslan'ın mezarını ziyaret ederek dua etti. Kocalar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 5 bin 500 metrelik sathi kaplama çalışmasını inceleyen Demir, bugün de Ayvacık ve Terme ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

"YÜZDE 70'İNİ TAMAMLADIK"

Demir, vatandaşların yıllardır sıkıntısını çektiği yol sorunlarını çözmek için yapılan çalışmaları inceleyerek ilçelerdeki beklenti ve talepleri dinledi.

Demir, “Ayvacık ilçesinde yapımı devam eden Ardıç, Güzelyurt, Gültepe mahallelerimizde 7 bin 100 metrelik sathi kaplama çalışmamızın 5 bin 500 metrelik kısmı, Döngel, Kazancılı, Karşı Döngel Mahallesi için 9 bin metre olarak programımızda bulunan sathi kaplama çalışması öncesi yol genişletme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmını tamamladık. Yaptığımız çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.