banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Demir'den halk otobüsüyle esnaf ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, halk otobüsüne binerek esnafı ziyaret etti.

banner269

Başkan Demir'den halk otobüsüyle esnaf ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, halk otobüsüne binerek esnafı ziyaret etti.

12 Temmuz 2020 Pazar 12:21
Başkan Demir'den halk otobüsüyle esnaf ziyareti

Demir, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı. Halk otobüsüne binerek sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat çekti. ‘Serebral Palsi’ hastası bir genci de evinde ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde tamamlanan 650 metrelik sıcak asfalt çalışmasını yerinde gördü. Kaldırım çalışmalarının sürdüğü bölgedeki esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. 

"HER FIRSATTA ESNAFLA BULUŞUYORUZ"

Halk otobüsüne binen Demir, toplu taşıma araçlarında sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat çekti. Ardından ‘Serebral Palsi’ hastalığı olan Mustafa Cemal Akhan’ı evinde ziyaret etti. Gence moral ziyaretinde bulunan Başkan Demir, annesi Emine Akhan ile de görüşerek belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve beraberindeki Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Yılmaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ve Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ile birlikte Çiftlik Caddesi’nde de esnaf ziyaretinde bulundu. Her zaman esnafın yanında olduklarını tekrarlayan Başkan Demir,  “Her fırsatta vatandaşlarımızla, esnafımızla, iş insanlarımızla buluşuyoruz. Her zaman olduğu gibi şehrimizi birlikte yönetmek için istişareye büyük önem veriyoruz. Belediyemizin her birimi gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bu günleri sağlıklı bir şekilde atlatabilmemiz önemli. O nedenle Sağlık Bakanlığımızın uyguladığı tedbir ve kuralları yerine getirelim. Hijyen, maske ve sosyal mesafe gibi üç temel kuralı unutmayalım. Kurallara uyduğumuz takdirde sağlıklı güzel günleri yeniden hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
jesus 2020-07-12 15:08:20

başkanım ilkadımda kentsel dönüşüm ne zaman olacak fatih anadolu kadıköy oraları da gelin bi görün