banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Akgül: Bir daha kabus yaşamak istemiyoruz

Salıpazarı’nda yaşanan sel felaketlerinin ardından ilçede taşkınları önlemek amacı ile hummalı bir çalışma başlatıldı.

banner269

Başkan Akgül: Bir daha kabus yaşamak istemiyoruz

Salıpazarı’nda yaşanan sel felaketlerinin ardından ilçede taşkınları önlemek amacı ile hummalı bir çalışma başlatıldı.

21 Temmuz 2020 Salı 16:00
Başkan Akgül: Bir daha kabus yaşamak istemiyoruz

Son yaşanan ve 2 vatandaşın hayatını kaybettiği selden sonra Salıpazarı İçme ve Sulama Baraj İnşaatı, set duvar ve dere ıslah çalışmaları ile yıkılan köprülerin yeniden yapılması gibi çalışmaların bir kısmı tamamlandı bir kısmı ise devam ediyor.

Salıpazarı Belediye başkanı Halil Akgül, bir daha sel kabusu yaşamak istemiyoruz diyerek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Akgül, “2012 ve 2019 yılllarında iki büyük sel felaketi yaşadık. Geçen yıl maalesef iki can caybımızın yanında çok büyük maddi hasarlar meydana geldi. Yerel yönetim olarak selin yaralarını elimizden geldiğince hızlı sarmaya çalıştık. Selde yıkılan iki köprümüzü yeniden inşaa ederek halkımızın hizmetine sunduk. Son olarak ise hem su taşkınlarını önlemek hem de şehir içi araç trafiğini rahatlatmak amacı ile Bereket Mahallesini Yavaşbey Mahallesine bağlayan köprünün yerine yenisinin inşaat çalışmaları sürüyor. Yeni köprü tamamlandığında eskisi yıkılacak ve araçlar Cumhuriyet Meydanına girmeden Belediye binasının arkasından Yavaşbey ve Terme istikametine bu köprüden geçiş yapacak.”dedi.

Başkan Akgül, yaşanan sel felaketinin yaralarının sarılmasında kendilerine destek olan, milletvekillerine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve çevre ilçe belediye başkanlarına da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.