banner388

Basın Mensuplarına İftar Programı

Canik Belediyesi, Samsun’da görev yapan basın mensuplarına iftar verdi.

Basın Mensuplarına İftar Programı

Canik Belediyesi, Samsun’da görev yapan basın mensuplarına iftar verdi.

15 Haziran 2016 Çarşamba 22:04
Basın Mensuplarına İftar Programı

Altınmeşe Park Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay hazır bulunurken, basın mensupları da iştirak ettiler.

İftarın ardından bir konuşma düzenleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ramazan ayı paylaşma ve birliktelik ayıdır. Bugün biz de birlik ve beraberlik içerisinde burada iftarımızı gerçekleştirdik. Ramazan ayı, kardeşliğin tesis etmek için en önemli aylardan biridir. Biz Ramazan soframızı insanların bir araya gelerek dertleşmesi ve insanların komşuluk hukukunu geliştirmesi için çaba sarfediyoruz. Bunun yanısıra  çocuklarımız ileride anlatabileceği bir Ramazan geleneği olması adına bunu düzenliyoruz. Her akşam 4 bin kişi bizim soframızı paylaşıyor. Biz ne kadar insanla bir araya geliyorsak, o kadar çok mutlu oluyoruz. Bu akşam da sizinle birlikteyiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah nice Ramazanlara birlikte ulaşmayı bizlere nasip etmesi temenisinde bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.06.2016 22:12
Anahtar Kelimeler:
CanikBasınIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.