banner388

Başbakan’ın mektubu Samsun’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın gençler için yazdığı mektubu İlkadımlı gençlere ulaştı

Başbakan’ın mektubu Samsun’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın gençler için yazdığı mektubu İlkadımlı gençlere ulaştı

11 Nisan 2017 Salı 17:23
Başbakan’ın mektubu Samsun’da

Samsun Haber - Referandum oylamasının anlatıldığı ve Ak Parti hükümetinin gençlere verdiği desteği içeren mektup İlkadım’a ulaştı

56 bin genç seçmen

Mektuplar Ak Parti İlçe teşkilatı Gençlik Kolları tarafından kapı kapı dolaşılarak gençlere teslim ediliyor. 56 bin genç seçmen Başbakan tarafından kendilerine gönderilen mektupları alıyor

Gençlik Kollarının çalışmalarından memnuniyetini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  "Ben de Ak Partili bir belediye başkanı olarak ve şahsım adına yaptığım bütün çalışma ve projelerin odağına genç evlatlarımızı koyuyorum Çünkü biliyorum ki bizden bayrağı devralarak büyük Türkiye'yi onlar yönetecekler. Yeni Anayasa ile birçok genç kardeşimize seçilme hakkı tanıyacağız.

 İlkadım'da aktif siyasete aday olabilecek 56 bin gencimiz bulunuyor. Bunun önemli bir katılım ve faydalı bir yaklaşım olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bu hakkı elde etmek için gençlerimizden referandumda evet bekliyoruz" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.