banner388
banner390
banner410
banner408

Başbakan Yıldırım, Samsun'da pide yaptı

Samsun'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Atakum ilçesinde uğradığı fırında pide yaptı.

banner269

Başbakan Yıldırım, Samsun'da pide yaptı

Samsun'a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Atakum ilçesinde uğradığı fırında pide yaptı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 09:59
Başbakan Yıldırım, Samsun'da pide yaptı

Samsun haber - Samsun'a gelerek Batıpark'ta düzenlenen Gençlik Şöleni'ne katılan Başbakan Binali Yıldırım, sevgi seliyle karşılaştı. Gördüğü küçük bir kız çocuğunu kucağına alan Başbakan Yıldırım, elleriyle lokma tatlısı ikram etti. Daha sonra çocuklara oyuncak hediye eden Başbakan Yıldırım, bir vatandaşın kendisine sarılmasıyla duygu dolu anlar yaşadı.

Tezahüratlar eşliğinde alandan ayrılan Başbakan Yıldırım, Sahur programına geçtiği sırada Atakum ilçesinde bulunan bir fırına uğradı. Pide kuyruğunda bekleyen vatandaşlar ve fırında çalışan ustalarla sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, önlüğü takarak kendi elleriyle pide yaptı. Pideyi fırına süren Başbakan Yıldırım, büyük ilgiyle karşılandı.

Son Güncelleme: 13.06.2018 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SS55 2018-06-14 01:29:20

Başbakan Binali Yıldırım'da ''halk adamı'' olduğunu kanıtlamış bir siyasetçi... Halkın arasına karışıp onların işlerine el atarak görüntü vermesi kendisine yakışıyor... Yapmacık durmuyor...