banner388
banner390
banner410
banner408

Balkan Türkleri Cumhuriyeti kutladı

Samsun Balkan Türkleri Derneği, "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu bir söyleşi düzenledi.

banner269

Balkan Türkleri Cumhuriyeti kutladı

Samsun Balkan Türkleri Derneği, "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu bir söyleşi düzenledi.

27 Ekim 2017 Cuma 10:43
Balkan Türkleri Cumhuriyeti kutladı

Samsun Haber - Samsun Balkan Türkleri Derneği, Cumhuriyet’in 94. Yılı dolayısıyla, "Atatürk ve Cumhuriyet" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.


Atatürk ve Cumhuriyet konulu söyleşi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Nejat Bayrak’ın sunumuyla gerçekleştirildi.



Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Cihat Yılmaz yaptığı açıklamada, "Hukuk, sanat, kültür, tarih, edebiyat, sağlık, siyaset gibi farklı konularda söyleşiler düzenleyerek üyelerimiz ve katılımcılarımız ile her ay bir araya geliyoruz. Bu ay Cumhuriyetimizin 94. Yılını kutlamanın onuru ve gururu içerisinde derneğimizde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Nejat Bayrak hocamızın sunumuyla Cumhuriyet ve Atatürk konulu söyleşi düzenledik. Herkesin pür dikkat dinlediği söyleşi çok keyifli ve yararlı geçti" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.