banner388

Bakanlık Samsun'da KPSS şartsız personel alımı yapacak! İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Samsun dahil 25 ilde KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı için üst yaş sınırı 65 olarak belirlendi. Başvurular 3 Ekim Pazartesi günü başlıyor. İşte başvuru detayları...

Bakanlık Samsun'da KPSS şartsız personel alımı yapacak! İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Samsun dahil 25 ilde KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı için üst yaş sınırı 65 olarak belirlendi. Başvurular 3 Ekim Pazartesi günü başlıyor. İşte başvuru detayları...

01 Ekim 2022 Cumartesi 13:27
Bakanlık Samsun'da KPSS şartsız personel alımı yapacak! İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda İşaret Dili Tercümanı kadrosu için 25 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yapılacak alımda KPSS şartı aranmazken başvurular için 65 yaş altı şartı aranıyor.

En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolarda Türk İşaret Dili Yeterlilik sınavından (TİDYES) en az 60 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

ALIM YAPILACAK İLLER

BAŞVURU KOŞULLARI

a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (4), (5) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak,

b) Son başvuru tarihi itibariyle en az lise mezunu olmak,

c) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak,

ç) 65 yaşını bitirmemiş olmak,

d) Son müracaat tarihi itibariyle Türk İşaret Dili Sisteminin Oluşturulması ve Uygulanmasına Yönelik Usul ve Esasların Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik kapsamında alınmış işaret dili tercümanlığı yapacak seviyede işaret dili bildiğini gösterir belge veya sertifika sahibi olmak.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

İşaret Dili Tercümanı kadrosuna başvuracak adaylar için başvurular 3 Ekim 2022 tarihinde başlayacak. 21 Ekim 2022 tarihine kadar devam eden bu başvurular e-Devlette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kariyer kapısı üzerinden yapılacak.
Başvuru İçin Gerekli Belgeler

- Bir adet vesikalık fotoğraf (Sistem kimlik belgesindeki fotoğrafı otomatik getirecektir. getirecektir. Fotoğrafı bulunmayanlar ise başvuru sırasında sisteme yükleyecektir. Sisteme yüklenecek vesikalık fotoğrafın son 6 ay içinde, yüz tamamen görünür şekilde ön cepheden çekilmiş ve adayın kolaylıkla tanınmasına imkân verecek nitelikte olması gerekmektedir)

- İşaret dilini bildiğine dair belge veya sertifika. (sisteme yüklenecektir)

- TİYDES sonuç belgesi (sisteme yüklenecektir)

- Adres bildirimi, asli sicil kaydı, askerlik durum belgesi

- İşaret dili tercümanı olarak görev yapmasına engel bir durumu olmamak

SINAV DEĞERLENDİRMESİ

Kadroya alınacak kişi sayısının 3 katı kadar aday uygulama sınavına alınacaktır. Adaylar belirlenirken TİYDES puan sıralamasına göre belirlenecektir.

Kaynak: kamubulteni.com

Son Güncelleme: 01.10.2022 13:29
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 2022-10-02 16:18:48

Samsun Vekili Fuat KÖKTAŞ''in çoktan kapısını çalmışlardır.

Avatar
Raziye kilic 2022-10-02 23:49:48

Çok istiyorum samsunda bir memurluk olsa hemen giderim diyorsun fırsat ayağı.a geldi çok üzgünüm işaret diliyle alakalı sertifikam yok bunun bir oluru yokmu acaba lissns mezunuyum

Avatar
Fahri çamur 2022-10-03 04:02:29

Muharip gazi çocukları öncelikle alınmalıdır.

Avatar
Garadenizli 2022-10-03 19:11:33

Niye ki Serdar bey, Fuat Koktas in kapısını calmayana iş yok mu? ! Oyleyse bu milletin işi çok zor ellaaam

Avatar
Cihat Uçar 2022-10-04 11:56:11

Ben Kpss'den 72,49 puan aldım Çarşamba Cezaevi Elektrik Teknisyenliğini kazandım. Mülakattan geçtim, atamam da yapıldı. Lakin istenen belgeler arasında heyet raporuda vardı, ben herşeyim sağlam olmasına rağmen %10 akıcı konuşma bozukluğu verilerek elendim. Beni işe alan sınav komisyon başkanı hakim dahil herkesin ağızı açıkta kaldı. Bunları ispatlayabilirim. Memurluk hakkım gaspedildi. Artık bu devlete güvenmiyorum. Keşke bizi kabile devleti yönetseydi.

Avatar
Özgür 2022-10-04 13:11:53

Yorum bile yapmıyorum güldüm geçtim.

Avatar
Erdem 2022-10-05 00:13:25

Olurunu Serdar bey açıklamış Raziye hanım