banner388

Bakan Soylu'dan Samsun paylaşımı

Samsun İl Nüfus Müdürlüğü ile birlikte yeni konsept ilçe nüfus müdürlüğü sayısı 11’e çıktı.

Bakan Soylu'dan Samsun paylaşımı

Samsun İl Nüfus Müdürlüğü ile birlikte yeni konsept ilçe nüfus müdürlüğü sayısı 11’e çıktı.

08 Temmuz 2021 Perşembe 12:47
Bakan Soylu'dan Samsun paylaşımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine ait sosyal medya hesabından Samsun ile alakalı paylaşımda bulundu. Bakan Soylu, Samsun’da açılacak yeni konsept ilçe nüfus müdürlüğünün fotoğraflarını paylaşarak “Yakıştı mı yakıştı” ifadelerini kullandı.

Yeni konsept ilme nüfus müdürlüğünün görsellerine de yer veren Soylu, “Samsun'a, yeni konsept nüfus müdürlüklerimiz yakıştı mı yakıştı. Samsun İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte 11 İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü hayatımızın her anında” dedi.
Bu kapsamda bugün Samsun Valiliği tarafından valilik binası 4. katında ilçe nüfus müdürlükleri yeni konsept açılış programı yapılacak.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali toprak 2021-07-08 17:01:21

giderayak birileri kapmis parayi ..ihaleyi kim almisti

Avatar
yandaş 2021-07-09 09:07:44

yandaşları palazlandırma işleri bunlar, o kadar yaptılar ki bunları artık yapılan her işte her yatırımda yine hangi yandaş multi zengin yapıldı diye soruyor herkes, güven yok.