banner388

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Samsun Büyükşehir'de

11'inci Büyükelçiler Konferansı kapsamında toplam 90 büyükelçi ile birlikte Samsun'a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i, "Samsun'a çök güzel hizmetler yapacağınızı biliyorum" sözleriyle övdü

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Samsun Büyükşehir'de

11'inci Büyükelçiler Konferansı kapsamında toplam 90 büyükelçi ile birlikte Samsun'a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i, "Samsun'a çök güzel hizmetler yapacağınızı biliyorum" sözleriyle övdü

09 Ağustos 2019 Cuma 19:44
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Samsun Büyükşehir'de


Başkan Mustafa Demir'e övgü


Dişişleri Bakanlığı'nın bu yıl 11'incisini düzenlediği Büyükelçiler Konferansı için 90 büyükelçi ile birlikte Samsun'a gelen Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i, "Samsun'a çök güzel hizmetler yapacağınızı biliyorum" sözleriyle övdü.

ANI DEFTERİNİ İMZALADI


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 11’inci Büyükelçiler Konferansı'na katılmak üzere 90 büyükelçi ile birlikte geldiği Samsun'da Bandırma Müze Gemisi, Atatürk Anıtı gibi tarihi yerleri gezdikten ve Valiliği ziyaret ettikten sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne geldi. Büyükşehir Belediyesi Anı Defteri'ni imzalayan Bakan Çavuşoğlu, Samsun'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

'BAŞKANLIĞINIZ MUTLULUK VERİCİ'


Mustafa Demir ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı döneminde birlikte çalıştıklarını hatırlatan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Sayın Bakanım, Bakanlığınız döneminde birlikte çalışmıştık. Yaptığınız başarılı hizmetleri ve çalışmaları biliyorum. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için  isminiz açıklandığında çok mutlu olmuştum. Başkanlığa seçilmeniz son derece mutluluk verici. Samsun için birbirinden güzel hizmetleri yapacağınızı biliyorum. Size ve ekibinize başarılar diliyorum" dedi.

BAŞKAN DEMİR: GURUR VERİCİ


Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'na ziyaret anısına hediye takdim eden Başkan Mustafa Demir de, "Dışişleri Bakanlığı'mızın bu yıl 11'incisini düzenlediği Büyükelçiler Konferası'na Samsun olarak ev sahipliği yapıyoruz. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükelçilerimiz ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele'yi başlatmak için yola çıktığı Bandırma Vapuru'nun aslına uygun inşa edilen Bandırma Vapuru Müzesi'ni ziyaret ettik. Ayrıca Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha andık. Şimdi de kendilerini Büyükşehir Belediyemiz de ağırladık. Belediye başkanlığı adaylığım açıklandığında beni ilk arayanlardan birisi de sayın Bakanımız olmuştur. Şahsım adına söyledikleri güzel sözler için ve böylesine değerli bir konferans için Samsun'u layık görmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2019-08-09 21:55:18

Sayin bakan eğer azıcık millete kulak veriyorsan o yanındaki hırsız sahtekar lari kovarsiniz Çiğdem denen Şahsiyeti bozuk ve mustafa demir en başta il başkanı bunlar samsun da ak partiyi yedi bunlar akp düşmanı bunlar yeni kurulacak partiye çalışıyor

Avatar
ali kinali 2019-08-10 18:33:46

Samsuna gram hizmeti dokunmayanlar..cunku %95 Samsunlu degiller..

Avatar
İsmi lazım degil 2019-08-10 12:36:00

Samsuluyu abtal zannetmeyin %64 lerden %44"lere düşürdünüz bu şshılar ak paryini arkadan kuyu kazanlardakazanlardan

Avatar
yatırım 2019-08-14 00:12:50

samsun için ne yapabilirsiniz ondan bahsedin. ne yaptınız ve ne yapacaksınız Samsunuma. 100.yılda yerli oto fabrikasını Samsuna neden yapmıyorsunuz mesela. böyle bir yatırımı kurtuluşun 100.yılında Samsuna bu müjdeyi neden veremediniz. hep marmaraya neden yatırım yapıyorsunuz sonra neden göçten şikayet ediyorsunuz.