banner388

Bakan Kurum Samsun'a geliyor! Kentsel dönüşüm programını açıklayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 27 Mart Çarşamba günü Samsun'a gelecek. Bakan Kurum, Samsun ziyaretinde İlkadım'da gerçekleştirilecek olan  Kentsel Dönüşüm programını açıklayacak.

Bakan Kurum Samsun'a geliyor! Kentsel dönüşüm programını açıklayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 27 Mart Çarşamba günü Samsun'a gelecek. Bakan Kurum, Samsun ziyaretinde İlkadım'da gerçekleştirilecek olan  Kentsel Dönüşüm programını açıklayacak.

26 Mart 2019 Salı 16:44
Bakan Kurum Samsun'a geliyor! Kentsel dönüşüm programını açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile Bakan Kurum, yarın Samsun'a teşrif ediyor. Samsun'a gelecek olan  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İlkadım İlçesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Programını açıklayacak.

ÖRNEK DÖNÜŞÜM İLKADIM'DA BAŞLAYACAK

Hükümetin gündemine aldığı Türkiye'nin örnek kentsel dönüşümü Samsun'un İlkadım İlçesi'nde gerçekleşecek. İlkadım İlçesindeki mahalleler kentsel dönüşümle ihya edilecek. Hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceği, halkın rızası doğrultusunda gerçekleşecek kentsel dönüşüm, tek-tek, ada-ada yapılacak. Dayanıksız, yaşamaya elverişsiz evler ve binalar, yeni planlamalarla yeniden inşa edilecek.

ERDOĞAN'IN HİMAYESİNDE GERÇEKLEŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Büyükşehir ve İlkadım Belediyesi ile yapılacak ortak çalışmayla Fatih, Reşadiye, Yenidoğan, Anadolu, Zeytinlik, Kadıköy, Hastane, Kökçüoğlu, Karasamsun, Hançerli, Saitbey, Pazar, Selahiye ve Cedit, mahallelerinde kentsel dönüşüm sorunu aşılacak.

İLKADIM HÜKÜMETİN GÜNDEMİNDE

Hükümetin gündemine aldığı İlkadım ilçesindeki kentsel dönüşüm problemini iktidar belediyesi olmanın avantajlarıyla devlet desteği ile çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Samsun'un en eski yerleşim merkezlerinden olan İlkadım İlçemizde çalışmaları yapılan kentsel dönüşüm projesi İlkadım'ın kaderini değiştirecek. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İlkadım'da kentsel dönüşüm sorununu hükümet olarak çözeceğinin sözünü vererek talimatlandırdığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda kentsel dönüşüm start alacak. Çarşamba günü(yarın) İlkadım İlçemize gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum,  ilçemizdeki kentsel dönüşüm programını açıklayacak" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil yazgan 2019-03-26 20:44:40

yakinlar da secim mi var oyle bir koku aliyorum.bu ne ilgi bu ne ilgi .daha onceleri nereedeydiniz..gelin bakalim..ne anlatacaksiniz yenecek cinsten mi ..??

Misafir Avatar
Mert Kara 2019-03-27 11:47:24 @adil yazgan

Erhan USTA sözünün eriymiş. Helal olsun adama. Bakanlar Samsundan ayrılmaz oldu 2 haftadır. Reisiniz kaydını aldırsa, Samsunda oy kullansa yine duramayacaksınız Erhan USTAnın karşısında. Vatandaşın ona duyduğu, sevgi, saygı ve güven emirle ya da başkasının talebiyle değil gönülden.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kadri 2019-03-27 05:23:01

Erhan Usta ne güzel dizdi sıraya sizi. Biri gitsin sıradaki gelsin. Duydum ki Cumhur başkanı da son bi ziyaret edip patlamasın diye cift dikis atacagımış yaraya.