banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Koca: Samsun'da hastanelerin son durumu...

Dün Samsun'u ziyarete gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca il genelinde yapımı devam eden ve ihalesi tamamlanan hastane projeleri hakkında açıklamada bulundu. 

banner269

Bakan Koca: Samsun'da hastanelerin son durumu...

Dün Samsun'u ziyarete gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca il genelinde yapımı devam eden ve ihalesi tamamlanan hastane projeleri hakkında açıklamada bulundu. 

26 Eylül 2020 Cumartesi 10:36
Bakan Koca: Samsun'da hastanelerin son durumu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Samsunlu vatandaşların merakla beklediği Samsun Şehir Hastanesinin ihalesinin gerçekleştiğini yakında temelinin atılıp inşaatının başlayacağını dile getirdi.

SAMSUN'DA YAPIMI SÜREN HASTANELERİN SON DURUMU

Hastanelerde yaşanan son durum hakkında Bakan Koca, "Cumhurbaşkanımızın hayalim dediği şehirleri bir bir gerçekleştiriyoruz. Samsun’a ve çevre kentlere hizmet verecek şehir hastanesinin ihalesinin yapıldı, yakında temeli atılıp inşaatı başlayacak. Bu hastane gurur vesilesi ve şehrin nişanesi olacaktır. Samsun Tekkeköy Devlet Hastanesinin inşaatına devam ediyoruz. Samsun Vezirköprü Devlet Hastanemizi, Kavak Devlet Hastanemizi ve 19 Mayıs Devlet Hastanemizi bu yıl tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız. Samsun Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin ihalesi ve yer teslimi yapıldı, 2021 yılında tamamlamayı hedefliyoruz" bilgilerini verdi.

SAĞLIK ÇALIŞANI ALIMI YAPILACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanı alımıyla ilgili ise, “Sağlık çalışanı alımıyla ilgili bir çalışma yapılıyor. Bu dönemde açılan hastaneler oldu ve açılacak hastaneler de var. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde alınabilecek personelin ne kadar olacağı, ne zaman alınması gerektiğiyle ilgili bir açıklama olacak. Çok uzak değil. Yani bu yıl alım için çıkmış olacağız" şeklinde konuştu

Son Güncelleme: 26.09.2020 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun Sevdalısı 2020-09-26 12:14:12

27 tane şehir hastanesi açıldı,Samsun yeni başlıyor.Kimi kandırıyorsunuz?Hani Samsun ilk 10’lardaydı?

Avatar
Samsun55 2020-09-27 11:24:18

Samsundaki hastanelerin durumu içler acısı 184 nolu sağlık bakanlığı şikayet hattını aradığınızda ise telefona çıkan kişinin dediği buradan şikayet kayıtlarını alamiyoruz artık buradan sadece covid19 şikayet kayıtları oluşturuluyor diğer şikayetler hastane başhekimliğine yapılacak.inanmayan arasin 184 ü