banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Kılıç’tan CHP’li Vekil Bozkurt’a sert eleştiri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, NTV ekranlarında canlı yayında yaptığı açıklamada CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'u eleştirdi.

banner269

Bakan Kılıç’tan CHP’li Vekil Bozkurt’a sert eleştiri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, NTV ekranlarında canlı yayında yaptığı açıklamada CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'u eleştirdi.

04 Nisan 2017 Salı 16:18
Bakan Kılıç’tan CHP’li Vekil Bozkurt’a sert eleştiri

Samsun Haber - NTV ekranlarında canlı yayında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP’li Hüsnü Bozkurt’u yapmış olduğu açıklamalardan dolayı sert dille eleştirdi.

Siyaset yapmayın istifa edin!

Bakan Kılıç yaptığı açıklamada, "İzmir'den denize dökülenler bu ülkenin düşmanlarıydı. İstiklal ve istikbal mücadelemizde Türkiye Cumhuriyetinin devletinin kuruluşuna giden yolda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkanlığında verilen istiklal mücadelesindeki son noktalardan birisiydi. Ve burada düşman denize döküldü. Siz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını fikirlerinden ve kullanacakları oy üzerinden düşman olarak görüyorsanız siyaset yapmayın, bir an önce istifa edin. Ben kendisini istifaya davet ediyorum. Milletvekilliğini falan bıraksın, böyle milletvekilliği olmaz. Bu milletin hür iradesine, fikrine, düşüncesine nasıl gem vurursunuz?" dedi.

Siz kontrollü ortamlarda bulunduysanız bilemem, ama biz sokaklardaydık.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nunda kontrollü darbe söylemine tepki gösteren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç şunları söyledi: "Bir siyasetçiye yakışmamıştır. 15 Temmuz kontrollü bir darbeydi diyor, yazıklar olsun. 15 Temmuz gecesinde bu ülkenin geleceğine darbe vuran FETÖ'cülerin kontrollü bir darbe yaptığını iddia etmek nasıl bir akıl tutulmasıdır? O gece bir hain gelip bir savaş uçağıyla, milletin savaş uçağıyla TBMM’yi bombaladı. 249 şehit verdik, 2500’den fazla vatandaşımız yaralandı. Neyin kontrollü darbesi. Siz kontrollü ortamlarda bulunduysanız bilemem, ama biz sokaklardaydık. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından özür dilemeye davet ediyorum kendisini."​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.