banner388

Bakan Kılıç’dan CHP’li Bozkur’a seslendi: “Bozkurt, evinden fazla çıkmasın da arkadaşları fazla yormasın, İstifa Et”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, referandum öncesi ‘referandumda evet oyu verenleri Samsun’dan başlayıp, İzmir’de denize dökeriz’ cümlesi kullanan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un referandum sonrası evinden çıkamadığını belirterek, istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Bakan Kılıç’dan CHP’li Bozkur’a seslendi: “Bozkurt, evinden fazla çıkmasın da arkadaşları fazla yormasın, İstifa Et”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, referandum öncesi ‘referandumda evet oyu verenleri Samsun’dan başlayıp, İzmir’de denize dökeriz’ cümlesi kullanan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un referandum sonrası evinden çıkamadığını belirterek, istifa etmesi gerektiğini söyledi.

22 Nisan 2017 Cumartesi 13:46
Bakan Kılıç’dan CHP’li Bozkur’a seslendi: “Bozkurt, evinden fazla çıkmasın da arkadaşları fazla yormasın, İstifa Et”

Samsun HaberGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, referandumdan “evet” sonucu çıkmasının ardından memleketi Samsun’da AK Parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Bakan Kılıç ve beraberindeki heyet, dün 8 ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından bugün de geri kalan teşkilatları ziyaret etmek için yola koyuldu. Bakan Kılıç, İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi’nde AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Programda sırasıyla AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Hasan Basri Kurt, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan birer konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra kürsüye çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16 Nisan’da Türkiye’nin evet diyerek kararını verdiğini belirterek, “16 Nisan’da biz hep şunu söyledik. Sandıktan ne çıkarsa bizim başımızın üzerinde yeri var. Biz bu şekilde çalıştık. Şimdi birileri diyor ki, ‘sandıktan çıkan bu sonucu tanımıyoruz’ valla kusura bakma sen sandıktan çıkan sonucu tanımazsan millette sen tanımaz. Sandıktan çıkan sonuç milli iradedir. Millet berrak bir şekilde kararını vermiştir. Şimdi sadece kesin sonuçları bekliyoruz. 28 Mart günü Samsun’da çok güzel bir miting yaptık. Cumhurbaşkanımızın Samsun’a gelişiyle çok güzel bir miting yaptık. O mitingin sandıkta yansıması ile şuanda Samsun gerçekten Türkiye’de ayrı bir şekilde konuşuluyor, Türkiye’de ayrı bir noktada yer almış durumdadır” dedi.

“Bozkurt, evinden fazla çıkmasın da arkadaşları fazla yormasın”

CHP’li Hüsnü Bozkurt’u koruyan güvenlik güçlerinin çok yorulduğunu dile getiren Bakan Kılıç, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlığa sandıktan gelmediği için orayı karıştırdı. Nasıl bir iş olduğunu anlamadı. 8’inci seçimini de kaybettiği için sandıkla olan ilişkisini gözden geçirmek zorunda kalacak. Ama Muharrem İnce onun cevabını vermişti. ‘Biz bu genel başkanla, bu yönetimle AK Parti’nin karşısında herhangi bir şekilde halk oylamasına ya da seçime gidersek kaybederiz’ dedi. Vallahi el hak adam doğru söyledi. Geleceği gördü. Demek ki aralarında geleceği görebilenler de varmış. Millete tepeden bakmayacaksınız. Bir tanesi çıktı ne dedi? ‘Samsun’dan başlayıp, İzmir’den denize dökecekmiş’ Ne oldu? Milletin içine çıkamıyor şimdi. Ben ona istifa et dedim. Biran önce etsin, yoksa vallahi meclise de gelmeyecek. Evden çıkamıyor. Konya’da bir çıkmış. Apar topar hemen götürmüşler. Vatandaşımızın güvenliğini sağlamak da devletimizin görevi, o da bir vatandaş sonuçta. Ağzından çıkanı kulağı duymamış ama hayatı da bize emanet. O kadar polisle, güvenlik güçleriyle onu koruyoruz, evinden fazla çıkmasın da arkadaşları fazla yormasın. İstifa et. Kendin de kurtul, biz de. Yorulduk ya, ‘gelme gelme’ demekten yorulduk” diye konuştu.

“FETÖ’ye terör örgütü demiyorsan kafamda şüphe oluşur”

FETÖ terör örgütüne, terör örgütü demeyenleri eleştiren Bakan Kılıç, “Biz millete hizmet etmek için varız. FETÖ ve diğer terör örgütleriyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Kararlılığımızdan en ufak bir şekilde geri durmayacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Şu anda geldiğimiz nokta iyi ama daha iyisine de geleceğiz. Daha bitmedi. Adil olacağız ama acımayacağız. Bu millete nefret duyanların, ihanet edenlerin kusura bakmasında acınmayı hak ettikleri gibi bir şey yok. Onlar millete, devlete ihanet ettiler. Bunun adını da koyacaksınız. Darbeyi kınayanlar oldu. Böyle darbe olmaz diyenler oldu. Adını koyun adını. FETÖ terör örgütünün başını çektiği darbeciler bu ülkeye darbe yapmaya kalktı. Koy adını. Etrafından dolan, adını söyleme öyle olmaz. Adı ortada FETÖ terör örgütü. Buna terör örgütü diyemiyorsan kusura bakma, benim kafamda o zaman şüphe olur” şeklinde konuştu.

Kılıç ve beraberindeki heyet toplantının ardından toplu fotoğraf çektirdikten sonra diğer ilçelere gitmek üzere yola çıktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.