banner388

Bakan Kılıç, Yeni Stadı İnceledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı devam eden Samsunspor'un yeni stadyumunda incelemelerde bulundu.

Bakan Kılıç, Yeni Stadı İnceledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı devam eden Samsunspor'un yeni stadyumunda incelemelerde bulundu.

26 Kasım 2016 Cumartesi 10:02
Bakan Kılıç, Yeni Stadı İnceledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, beraberinde Vali İbrahim Şahin ile birlikte Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Kılıç ve Şahin yeni stadyuma gelerek incelemelerde bulundu.

GOLF YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİ
Fırat Kalkanı Harekatında şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat’ın Alaçam İlçesi’ndeki cenaze töreni sonrası Samsun’a dönen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Valisi İbrahim Şahin, Türkiye Golf Federasyonun düzenlediği toplantıya katıldı. Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanlığında Batıpark Golf Tesislerinde düzenlenen Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Kasım ayı toplantısında Golf sporu ele alınarak, dilek ve temenniler dile getirildi.

ANKARA ÖNCESİ YENİ STADYUM GEZİLDİ
Toplantı sonrası gece saatlerinde yapımı devam eden 19 Mayıs Stadyumuna geçen Bakan Kılıç ve Vali Şahin, beraberindekilerle birlikte stadyumda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Kılıç ve Şahin, stad ve çevresinde yaptıkları incelemelerden sonra buradan ayrıldı. Ankara’ya dönüşü öncesi Bakan Kılıç’ın bu ziyareti sporseverler tarafından memnuniyetle karşılandı. Kılıç, incelemelerinin ardından Ankara’ya döndü.

(Emir Dursun Akar)

Son Güncelleme: 27.11.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.