banner388

Bakan Kılıç Vezirköprü'de Almanya'yı Eleştirdi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun’a bağlı Vezirköprü ilçesinde AK Parti tarafından düzenlenmiş olan mitingde konuşma yaptı.

Bakan Kılıç Vezirköprü'de Almanya'yı Eleştirdi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun’a bağlı Vezirköprü ilçesinde AK Parti tarafından düzenlenmiş olan mitingde konuşma yaptı.

19 Mart 2017 Pazar 21:19
Bakan Kılıç Vezirköprü'de Almanya'yı Eleştirdi

Samsun Haber- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Samsun’a bağlı Vezirköprü ilçesinde AK Parti tarafından düzenlenmiş olan mitingde konuşma yaptı.

‘Onları Görev Başına Çağırıyoruz’

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Dün Frankfurt'ta terör örgütünün yandaşları o paçavralarla gösteri yaptılar. Terörist başının resimlerini koydu. Frankfurt'un yerel makamları çıkın cevap verin. Frankfurt'un polis teşkilatı, savcıları neredesiniz? Onları görev başına çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

‘Frankfurt’un Polis Teşkilatı, Savcıları Neredesiniz?’

Bakan Kılıç, Almanya'da terör örgütü PKK yandaşlarının eylem yaptığını ifade ederek şunları belirtti:

"Alman İçişleri Bakanı dedi ki, 'Terörist başının resimleriyle PKK'nın paçavraları Almanya'da kullanılamaz. Bunlar terör örgütü üyesi' Bunu televizyonda söyledi. Ben buradan sesleniyorum. Dün Frankfurt'ta terör örgütünün yandaşları o paçavralarla gösteri yaptılar. Terörist başının resimlerini koydu. Frankfurt'un yerel makamları çıkın cevap verin. Frankfurt'un polis teşkilatı, savcıları neredesiniz? Terör örgütü üyelerine, terör örgütü propagandası yaptırıyorsunuz, farkında mısınız? Onları görev başına çağırıyoruz. Şimdi bakalım ne diyecekler?"

‘Hollanda Başbakanı Seçimi Kazandığı İçin Seviniyor’

Bakan Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'da Türk Konsolosluğu'na girişinin engellenmesi ile ilgili de açıklama yaparak "Orada bir ırkçı var, ayrılıkçı, insan düşmanı, İslam düşmanı, açıklamalarını duyuyorsunuz. Neymiş ? Seçim varmış. Hollanda Başbakanı Rutte, seçimi kazandım diye seviniyor. Geçen hafta cumartesi akşamı yaptıklarından sonra seçimi zaten kaybettiniz" diye konuştu.

‘Hani Sen Seçimle Gelip Seçimle Gidecektin?’

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gelirse tek adam olacağı söylemleri hakkında konuşan Bakan Kılıç, "Recep Tayyip Erdoğan, kaç seçim kazandı? AK Parti Genel Başkanı olarak, genel, yerel, halk oylaması üstüne cumhurbaşkanlığı seçimini bu milletin helal oylarını alarak görev başına geldi mi? Peki ben size soruyorum. Kemal Kılıçdaroğlu kaç seçim kazandı? Sıfır. Yedi seçim kaybetti. Hala koltukta oturuyor. Nasıl olacak bu iş şimdi? Hani sen seçimle gelip seçimle gidecektin" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.