banner388

Bakan Kılıç Tunceli'ye Gidiyor

 Muharrem Göksel, “Kadir Gecemizi, hep beraber Gençlik ve Spor Bakanımız olan Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın da katılımları ile Tunceli’de geçireceğiz” dedi.

Bakan Kılıç Tunceli'ye Gidiyor

 Muharrem Göksel, “Kadir Gecemizi, hep beraber Gençlik ve Spor Bakanımız olan Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın da katılımları ile Tunceli’de geçireceğiz” dedi.

30 Haziran 2016 Perşembe 13:59
Bakan Kılıç Tunceli'ye Gidiyor

AK Parti İl Başkanlığınca organize edilen iftar programları hala devam etmekte. AK Partinin Samsun İl Başkanı olan Muharrem Göksel, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Meclisi Başkan olan Vekili Turan Çakır, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Büyükşehir Meclis Başkanı AK Parti Grup Başkanı vekili olan Nihat Soğuk, AK Partinin Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Termenin Belediye Başkanı olan Şenol Kul ile  AK Parti Termenin İlçe Teşkilatının mensupları ile vatandaşların da katılım sağlaması ile Miliç Tesisleri’nde yapıldı.

''SALDIRIYI KINIYORUM''
Terörle yapılan mücadelenin hiç aralıksız süreceğini belirten İl Başkanı Göksel, Kadir Gecesi’nde Tuncelinin merkezinde yapılacak olan iftar yemeğine Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile beraber katılacaklarını dile getirdi. Göksel, “İstanbul meydana gelen hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Terör her zamanki gibi masum ve sivilleri hedef olarak almış. yaşanan bu saldırı, bizlerin terörle mücadelemizde vazgeçeceğini asla ve asla göstermez. Topraklarımızda, terör belasının izleri de kökü de kazınıp yok olana kadar sürecek. Arkadaşlar, Ramazan ayının ortasında kardeş şehrimiz Tunceli’ye Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ile beraber ziyaret gerçekleştirdik. Pertek ve Çemişgezek ilçemizde iftar programına katılım sağladık. Tekrar Genel Merkez tarafından verilmiş olan ödev kapsamında, 1 Temmuz 2016 tarihinde Kadir Gecesi’nde Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın da katılımları ile Tuncelinin il merkezinde yapılacak olan iftar yemeğine katılacağız. Kadir Gecesini Tuncelili kardeşlertimiz ile beraber geçireceğiz. Birlik, beraberliğe en fazla ihtiyacımız olduğu şu günlerde, yapacak olduğumuz  bu ziyaret teşkilatımız ve ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Umuyoruz ki, bu önemli aynı zamanda değerli programlar, kardeşlik duygumuzu ve birlik beraberliğimizi daha fazla artmasına katkı sağlayacaktır”  diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.06.2016 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.