banner388

Bakan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dün akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon kanalında söylediği sözleri eleştirdi.

Bakan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dün akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon kanalında söylediği sözleri eleştirdi.

29 Mart 2017 Çarşamba 16:07
Bakan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri

Samsun Haber - Çarşamba'da STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları, AK Parti İl Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile biraraya gelen Bakan Kılıç, Kılıçdaroğlu'nu şu sözlerle eleştirdi: “Demiş ki, ‘Hükumeti kaldırıyoruz, Bakanlar Kurulu atamayabilir isterse yeni sistemde başkan.’ Geçen hafta lokantaları kapatıyordu, sonra dedi ki ‘muhtarları kapatacak’. Cumhurbaşkanı olduktan sonra her hafta külliyede muhtarları ağırlayan Cumhurbaşkanımız muhtarlığı mı kapatacak? İlk muhtarlar ile görüşmeye başladığında ne demişti Sayın Kılıçdaroğlu, ‘bu muhtarları niye çağırıyorsun külliyeye, muhtarlar ile her hafta bir araya gelinir mi?’ Şimdi ne yapıyor? Muhtarlarla her hafta bir araya geliyor. Taklitlerinden sakının diye bir reklam vardı zamanında taklit ile olmuyor Sayın Kılıçdaroğlu. Bir de demiş ki ‘hepsi bana yükleniyor.’ Sayın Kılıçdaroğlu, malzemeyi sen veriyorsun, biz vermiyoruz. Söylüyorsun bir şeyler biz de cevap veriyoruz. Malzemeyi sen veriyorsun, hiç kusura bakma hem neye hayır dediğini bilmiyorsun gidiyorsun radyo programında anlatıyorsun, olmuyor” ifadelerini kullandı.

"7 seçim kaybetti, 8’e giriyor"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eleştirilerini şöyle sürdürdü: “16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi inşallah hayata geçtiğinde sizlerin de bizlerin de önü çok açılacak. Burada 2-3 dönem muhtarlık yapanlar var. Bir şey söyleyeyim mi siz Kılıçdaroğlu’nu geçtiniz. Niye genel başkan olduğundan beri kazandığı bir seçim yok. 7 seçim kaybetti, 8’e giriyor. Ama dünyada 7 tane seçime girip de kaybeden genel başkan da yok. Ama Sayın Kılıçdaroğlu rekoru kıracak. Diyor ya Sayın Cumhurbaşkanımıza tek adamlık falan. Sayın Kılıçdaroğlu sen koltuğunda 7 seçim kaybetmiş bir genel başkan olarak oturuyorsun. 7 seçim kaybetmişsin. Tek örneksin o yüzden tek adamsın. Bizim Cumhurbaşkanımız yüzde 52 ile oy ile seçildi. Genel seçimler yerel seçimler referandumlar kazandı. Sen kaç seçim kazandın Sayın Kılıçdaroğlu bir söyle. Tabii Muharrem İnce genel başkanlığa aday olduğunda ne demişti? ‘Sayın Kılıçdaroğlu ile bir referanduma girersek kaybederiz’. Muharrem İnce söylüyordu. Ben söylemiyorum geleceği görmüş. Şimdi de meydan meydan geziyor. Öyle diyor böyle diyor Sayın Muharrem İnce, sen nasıl o genel başkan yardımcılığını kaybettin. Onu anlatırsın inşallah bir gün. Bir de şunu da dile getir: Sen kendi genel başkanının bu işi yapamadığı söyledin. Bu eleştiriyi getirdin. Doğruları konuş doğruları doğru şeyle. Söyle geçen gün yaptığın benzetme hiç yakışmadı. Geçen gün Avrupa ile ilgili yaptığın eleştiri. ‘Yarın diyor Esat’ı getirip burada 3 milyon Suriyeliyi konuşturursak.’ Esat dediğin adam bir katil. Milyonlarca insanın ölümüne sebep olmuş, 3 milyondan fazla insanı evinden etmiş. Sen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanı’nı, bakanlarını seçilmiş milli iradeden yetkisini almış seçilmiş insanları diktatörler ile, milletine zulmedenler ile mi karşılaştırıyorsun. Bazen böyle siyasette yön şaşıyor yön. Ağızdan çıkanı kulak duymuyor”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.