banner388

Bakan Kılıç'tan Anlamlı Ziyaret

Samsun'da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ailelerin dertlerine ortak oldu.

Bakan Kılıç'tan Anlamlı Ziyaret

Samsun'da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ailelerin dertlerine ortak oldu.

24 Haziran 2016 Cuma 09:23
Bakan Kılıç'tan Anlamlı Ziyaret

Samsun AK Parti İl Başkanlığı'nın Kavak Meydanı’nda organize ettiği iftarda vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra Kavak ve İlkadım ilçelerindeki iki ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Çağatay Kılıç, ilk olarak Kavak ilçesinde kirada oturan, işsiz Bahattin Dinçer'in evine misafir oldu. 2 çocuğu lisede okuyan Bahattin Dinçer ile bir süre sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç, sorunlarını dinledi. Çocuklarla da yakından ilgi gösteren Bakan Çağatay Kılıç, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi aldı.

"EŞİ VEFAT EDEN, BİRİSİ ENGELLİ 3 ÇOCUĞU OLAN KEZBAN EVLEK'İN DERTLERİNİ DİNLEDİ"
Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra İlkadım ilçesine giderek Sinoplu Kezban Evlek'in ailesini ziyaret etti. Bakan Çağatay Kılıç, eşi vefat eden ve birisi engelli 3 çocuğa bakan Kezban Evlek'in sıkıntılarına ortak oldu. Bakan Çağatay Kılıç, ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli yardımlar yaptı. Bakan Çağatay Kılıç'a ziyaretlerinde Eşi Eda Kılıç da eşlik etti.

Son Güncelleme: 24.06.2016 09:31
Anahtar Kelimeler:
SamsunBakanAileAk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.