banner388

Bakan Kılıç Oyunu eşiyle beraber Samsun’da kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, referandum oylamasında oyunu Samsun’da kullandı

Bakan Kılıç Oyunu eşiyle beraber Samsun’da kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, referandum oylamasında oyunu Samsun’da kullandı

16 Nisan 2017 Pazar 13:19
Bakan Kılıç Oyunu eşiyle beraber Samsun’da kutladı

Samsun Haber - Kendi mahallesinde dedesinin adını taşıyan okulda oyunu kullanan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sandık başına geldiğinde sırasını bekleyen Bakan Kılıç oldukça neşeli görünüyordu

Sandığa eşiyle beraber geldi

Ataköy İlyas Kılıç ilkokulunda eşiyle birlikte sandık başına gelen Bakan Kılıç, oyunu sandığa eşiyle beraber attı. Oy kullanım işlemi sonrasında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ‘’Bugün tüm Türkiye’de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes oyunu kullanarak ülkemizin, milletimizin, devletimizin geleceğini ortaya koyacak. Biz her zaman ‘AK Parti iktidara geldiğinden beri sandıktan ne çıkarsa başımızın üstündedir’ dedik. 

''Biz milletimize güveniyoruz ve inanıyoruz'' 

Bu milletin her bir ferdinin fikri bizim için önemlidir. Bu doğrultuda ülkemizin geleceği için en doğru kararı da milletimizin vereceğini biliyoruz. Şu andan itibaren kararın da sözün de millette olduğunu bilenlerdeniz. İnşallah geleceğimiz için milletimizi en doğru kararı verecektir. Yurt dışındaki vatandaşlarımız da oylarını kullandı. Bugün onların da sayımı yapılacak” dedi.

Oy kullanım sonrasında okul bahçesinde yer alan halı sahaya geçerek gol atmaya çalışınca eğlenceli görüntüler ortaya çıktı


 

Son Güncelleme: 16.04.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.