banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Kılıç: 'Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü ziyaretini değerlendirerek, "O meydan o kadar zorla dolmaz, bu millet de zorla sokağa çıkıp da sevmediği insanın önüne zorla gitmez. Yüreğinden, sevgisinden gider. Bunu anlayın. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. " dedi. 

banner269

Bakan Kılıç: 'Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü ziyaretini değerlendirerek, "O meydan o kadar zorla dolmaz, bu millet de zorla sokağa çıkıp da sevmediği insanın önüne zorla gitmez. Yüreğinden, sevgisinden gider. Bunu anlayın. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. " dedi. 

29 Mart 2017 Çarşamba 15:51
Bakan Kılıç: 'Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor'

Samsun Haber - Bakan Akif Çağatay Kılıç, Çarşamba'da yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımız dün Samsun’daydı. Hakikaten muhteşem bir miting, kucaklaşma oldu. Çarşamba’nın da gerçekten bu noktada yoğun bir şekilde birlikte Cumhurbaşkanımızı karşıladığını biliyoruz. Allah sizden razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sizlere teşekkürü var. Dün yaptığı ziyaretler esnasındaki o yakın ilgi ve alakadan tüm ilçelerimize ayrı ayrı teşekkürlerini iletmemizi istedi. Sizlere bir de müjdem var. Bir dahaki Samsun’a gelişinde Allah’ın izniyle programa Çarşamba’yı da dahil ederek ziyaret edecek. Ona göre hazırlıklarınızı yapın. Dün Samsun için tarihi bir gündü. 28 Mart 2017 günü yine Samsun’da tarih yazılan bir gün olarak tarihe geçti. Ben genel merkezde ilk göreve başladığım gün bana bir oda verdiler ve bana dediler ki; ‘sen burada çalışacaksın.’ Kafayı bir kaldırdım arkada koskocaman bir miting fotoğrafı. Dolmuş her yer insan. Dedim ki; ‘bu ne muhteşem bir şey.’ Sonra bir baktım fotoğrafa dedim ki’ aa burası Samsun.’ AK Parti’nin kuruluşundan sonraki ilk mitingi. Yine Samsun’da olmuştu. Dolayısıyla 2017’de de Samsun Sayın Cumhurbaşkanımızı yine o sevgiyle bağrına bastı. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Güldürüyorlar insanı. Meydan dolmuş, taşmış arkaya doğru yola çıkmış, sokaklarda ilerleyemedik. Belediyeye 45 dakikada gittik, oradan havalimanına yolda 4-5 kere durduk. Şehrin içerisinden ayrılırken halk oylaması koordinasyon merkezimizden çıkamadık. Sahile ilerleyemiyoruz. Şimdi bu kadar kalabalık varken enteresan şeyler yazanlar var. İşte bazıları kafasını kuma gömünce görmüyorlar. Diyorlar ki; ‘oraya kaç tane öğrenci getirdiniz.’ Öncesinde çok gezdik Samsun içerisinde vatandaşlarımızı birebir davet ettik. Ne dediler biliyor musunuz? ‘Biz Salı günü oradayız, Saat 15.00’te meydandayız.’ Dedim ki çocuklara gençlere, ‘okul falan?’ Onlar da bana dedi ki, ‘kusura bakmayın bakanım. Bir günlük bizi affetsinler. Biz Cumhurbaşkanımıza geleceğiz, en büyük sosyal bilgiler dersini orada alacağız.’ Memur arkadaşlar, esnaflar, çalışanlar. Esnaf arkadaşlar diyorlar ki, ‘bakanım, Salı günü saat 3’te Samsun’da kimse alışverişe çıkmasın. Biz dükkanları kapattık, meydandayız.’ Değerli kardeşlerim bu zorla olmaz. O meydan o kadar zorla dolmaz, bu millet de zorla sokağa çıkıp da sevmediği insanın önüne zorla gitmez. Yüreğinden, sevgisinden gider. Bunu anlayın. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. Çünkü kendinden geliyor, samimi geliyor. Dün Samsunlu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Gerçekten çok farklı bir gururu ve onuru yaşattınız bize. Gelen herkes, misafirlerimiz aynı şeyi söyledi. Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli de geldi bize destek için ve dedi ki; ‘Samsun’a o kadar gelip, gittim böyle bir şey görmedim.’ Sokaklarda sohbet ettiğimiz vatandaşlar aynı şekilde. Dostlarımız bizi arıyorlar ve diyorlar ki, ‘sayın bakanım biz bugüne kadar böyle bir şey görmedik.’ Diyorlar. Bunu söyleyenler de yeni siyasete girmiş insanlar değil. 20, 30, 40 yıl. Hepsi ‘biz böyle bir şey görmedik’ diyor. Samsun bu işte. Samsun kendisi için gece gündüz, milleti için çalışan liderini, Cumhurbaşkanını bağrına basıyor. İnşallah 16 Nisan’da da ne dedi Cumhurbaşkanımız, ‘yüzde 66 bile yetmez’ dedi. Daha yukarı. Allah’ın izniyle bu olacak”

Son Güncelleme: 30.03.2017 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2017-03-30 10:35:16

Sayın bakanım benim kayınpederim bile çarşamba belediyesinde taşeron işçi olarak çalışmakta ve iş veren zorunlu katılımı söyleyip otobüse bindirip getirdiler milleti lütfen kandırmayın.