banner388

Bakan Fakıbaba'dan Samsunlu üreticilere selam

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Samsunlu üreticilere selam gönderdi.

Bakan Fakıbaba'dan Samsunlu üreticilere selam

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Samsunlu üreticilere selam gönderdi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 16:35

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik ilçesi Deliahmetoğlu Mahallesi muhtarını ve çiftçileri ziyaret etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'yı telefonla arayan Başkan Yılmaz, çiftçilerle görüştürdü.

Bakan Fakıbaba yaptığı telefon görüşmesinde, "Kalkınma köylerimizden başlar. Eğer köylerimizdeki kardeşlerimiz para kazanamıyorsa işiyle tam meşgul olup mutlu olamıyorsa emin olun şehirde mutlu olamaz. Onun için bunu bilen bir kardeşiniz olarak gece gündüz çalışıyoruz. Günde 4 saat uyuyorum. Zaman zaman sıkıntılar olabilir ama tarım ve hayvancılığın önü açıldı. Yakın zamanda göreceksiniz bir istikrara kavuşacak. Özellikle sayın başkanım çok teşekkür ediyorum, değerli arkadaşlarımızla beni görüştürdünüz. Onların mutluluğu beni mutlu ediyor" dedi.

Bakan Fakıbaba aynı zamanda görüşme yaptığı sırada Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüten mehmetçik içinde dua istedi.

Son Güncelleme: 08.02.2018 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet akbolat 2018-02-08 10:57:16

sayın tarım bakanın yaptığı açıklamalar son derece güzel olmuş çiftçiye verilen değer gün geçtikçe ortaya çıkmakta. inşAllah bu şekil devam ederse çiftçimizin yüzü gülecek. bu arada büyük şehir belediye başkanımıza da bizim köye yaptığı ziyaret için teşekkür ediyoruz.

Avatar
Orhan 2018-02-08 15:52:50

16 yıldır aynı palavra yalan dolan