banner388

Bakan Demircan'dan yeni seçim açıklaması

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 24 Haziran seçimleri hakkında açıklamalarda bulunarak yeni bir seçimin olacağını dile getirdi. Bakan Demircan açıklamasında, "Bir seçim biter bir seçim başlar" sözcüklerini kullandı.

Bakan Demircan'dan yeni seçim açıklaması

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 24 Haziran seçimleri hakkında açıklamalarda bulunarak yeni bir seçimin olacağını dile getirdi. Bakan Demircan açıklamasında, "Bir seçim biter bir seçim başlar" sözcüklerini kullandı.

01 Temmuz 2018 Pazar 19:58
Bakan Demircan'dan yeni seçim açıklaması

Samsun Haber-Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezinde düzenlenen AK Parti Samsun 76. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yeni seçimin sinyallerini verdi.

MİLLETİMİZ KARARINI BİR SENE ÖNCE VERMİŞTİ

Yeni seçim çalışmalarına başlanılacağını belirten Bakan Demircan, "Biz gerçekten büyük bir davranın, büyük bir mefkürenin siyasi parti olarak teşkilatlanmış, liderinin altında bütünleşmiş, bu millete hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan mükemmel bir teşkilatız. Çalışmalarımızı bu teşkilat anlayışı, birlikteliği ile sürdürüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızın neticeleri milletimiz tarafından görüldü, bilindi ve gerekli taktiri milletimiz bize sundu. 24 Haziran seçimleri bir erken seçimdi. Aslında milletimiz bu seçimin kararını bir yıl önce vermişti. Milletimiz sistem değişikliği kararını vermişti 16 Nisan 2017’de almıştı. Şimdi 24 haziran’da bunu uygulama kararı verdi. Milletimiz için seçimin neticeleri hayırlar getirsin inşallah. Bu coğrafyada Türkiye'nin güçlenmesi gerekiyor. Türkiye içerisinde bulunduğu bu coğrafyada daha da güçlenmek zorunda. Türkiye, 16 yıllık AK Parti iktidarında, yönetim anlayışındaki zihniyetin değişikliğini başarmıştır. Sonra sistemdeki dönüşümde şimdi bu seçimde hayata geçirildi. Bundan sonraki dönemde yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile tanışıyor ve bununla yoluna devam edecek. Bu yeni sistem Türkiye’nin daha hızlı yol almasını sağlayacak. Biz şimdi 24 haziran seçimlerini bir tarafa bırakıyoruz. Elbette bu seçimin değerlendirmesini yapacağız. Milletimizin bize verdiği mesajı en iyi şekilde okuyacağız. Ancak bizim genel değerlendirmemiz bir seçim biter aslında öbür seçim başlar. Şimdi süre olarak önümüzde 9 aydan az bir süre var. O zaman önümüzdeki seçimin çalışmaları şimdiden başlamıştır. Biz teşkilat modelimize uygun bir şekilde, bu yeni seçimin çalışmalarını en iyi şekilde sürdürürsek, bilelim ki yerel yönetimlere ilgili seçim neticemiz milletimizin arzu ettiği netice olarak ortaya çıkacaktır" sözcüklerini kullandı.


Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe belediye başkanları, AK Parti ilçe Başkanları katıldı. 

Son Güncelleme: 02.07.2018 10:50
Anahtar Kelimeler:
SamsunSeçimBakan Demircan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yüksel 2018-07-01 23:35:38

ne seçimi ya bir seçim atlattık patates soğan 6 lira oldu
doğalgaz %23 zam yedi herşey zam yedi biz vatandaş olarak daha seçim istemiyoruz herkes cebinden çeksin seçim masrafını milletten çıkmasın parası olan seçime girsin devlet bütçesiyle seçime girecek girmesin

Avatar
Adem 2018-07-02 02:09:31

Emeklilik yaşı düşmeden oy yok geçen seçimde nasılki gençlerin oyu başka yere gittiyse yine aynısı olur sonra diyorsunuz 71 ilde düşüş var gençlerin önünü açın

Avatar
w 2018-07-02 10:49:41

Ortaöğretim hemsirwlere ek atama lutfen sinirda kaldik

Avatar
KÖY MUHTARI 2018-07-02 17:18:28

SAYIN BAKANIM MAHALLE SEÇİMLERİ KASIM AYINA ALINMASI İSTİYORUZ. KIŞ AYLARINDA SEÇİM ZOR OLUYOR.. BÜYÜK ŞEHİR OLDUĞU İÇİN SIKITI BÜYÜK OLUYOR.. SİZDEN RİCAMIZ ..VATANDAŞTA RAHAT EDER.