banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Demircan: Seçimden sonra yeni dönem başlayacak

Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin yeni başlangıcı olacağını söyledi.

banner269

Bakan Demircan: Seçimden sonra yeni dönem başlayacak

Samsunlu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin yeni başlangıcı olacağını söyledi.

10 Haziran 2018 Pazar 23:59
Bakan Demircan: Seçimden sonra yeni dönem başlayacak

Samsun Haber-Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerinde, AK Parti Samsun İl Başkanlığı iftar programı düzenledi. AK Parti'nin düzenlediği iftara çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. İftar programında açılış konuşması yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Programımıza gelen herkese teşekkür ediyorum. 24 Haziran’a kadar yürüyeceğimiz bu yolda Allah ayaklarımızı sabit kılsın, çalışmalarımızı bereketli eylesin, ibadetlerimizi de kabul eylesin. Seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

TÜM SEÇİMLERDEN ÖNEMLİ

24 Haziran seçimlerinin geçtiğimiz süre zarfındaki tüm seçimlerden daha önemli olduğunu belirten Bakan Demircan, "ürkiye’de zihniyet değişti. AK Parti hükümeti Türkiye’de birçok şeyin değişmesine vesile oldu ve yolunu açtı. Bugüne kadar asıl olan devlettir anlayışı hakimdi ama 2002’den sonra asıl olan millettir ilkesi geldi. Türkiye böylece bugün geldiği noktaya ulaştı. Parlamenter sistem Türkiye’de 6 darbe teşebbüsü ve darbeler yaşandı. Bu darbeler yüzünden Türkiye, arzuladığı gelişme hızını yakalayamadı. Vesayet, baskı, kriz ve koalisyondan kurtulacak adımı 1 yıl önce hep birlikte attık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini milletimiz seçti. Geçen sene aldığımız kararın uygulamasını şimdi yapacağız. Gece gündüz koşturarak bu seçimlerin önemini milletimize anlatıyoruz. Önümüze 2 pusula ve 1 zarf gelecek. Pusulalardan birisine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu yere mührü basacağız. 2. pusulada da mecliste güçlü olmak için AK Parti'ye, ampülün altına mührü basacağız. Allah inşallah bu seçimlerin sonuçlarını milletimiz için hayırlı kılacak. Bundan sonra terörün de üstesinden gelen, kalkınma sorununu çözen, güçlü Türkiye’yi inşa edecek olan yeni dönem başlamış olacak. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.06.2018 09:48
Anahtar Kelimeler:
SamsunSeçimAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-06-11 00:24:48

Şu fotoğraflara bakınca bile halktan ne kadar uzak oldukları açıkça görülüyor. Hep lüks hep şatafat hep haram. Evet seçimden sonra yeni bir dönem başlayacak ve siz o dönemde olmayacaksınız. Adil bir yargı düzeninden sonra PKK ile açılımın, FETÖ'ye ne istedilerse vermenin cezasını çekeceksiniz. Yolsuzlukların, rantın ve devletin zarara uğratılmasının hesabını vereceksiniz. Yabancılara sattığınız kurum ve kuruluşların, İsrail ile anlaşmaların, başımıza bela ettiğiniz milyonlarca suriyelinin vebalini ödeyeceksiniz. Bekleyin de görün.