banner388

Bakan Demircan: Samsun'un geleceği daha iyi olacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Samsun’un geleceğinin dünden daha iyi olacağını buradan paylaşmak istiyorum. Şehrimiz her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

Bakan Demircan: Samsun'un geleceği daha iyi olacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Samsun’un geleceğinin dünden daha iyi olacağını buradan paylaşmak istiyorum. Şehrimiz her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

15 Haziran 2018 Cuma 13:33
Bakan Demircan: Samsun'un geleceği daha iyi olacak

Samsun haber  Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Sağlık Bakanı Demircan'ın da katıldığı bayramlaşma programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Bakan Demircan yaptığı konuşmada, "Barış, huzur ve kardeşlik içerisinde nice bayramları idrak etmemizi Allah’tan niyaz ediyorum. Samsun barışın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin şehri. Samsun, yapısı ve dokusuyla Türkiye’yi temsil edecek bir öncü il olma özelliğini sürdürüyor. Bu yönüyle Samsun’un geleceğinin dünden daha iyi olacağını buradan paylaşmak istiyorum. Şehrimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bu ülkenin güçlü olması ve gelişmesi, bütün mazlumların umudunun yeşermesi anlamına gelir. Bu coğrafyada Türkiyemiz gerek insanıyla, gerekse ulaştığı bilgi ve teknolojisiyle yıldız gibi parlayan bir ülke. Gelecekte çok daha iyi noktalara gelecek. Milletimiz bu coğrafyada demokrasiyi en iyi şekilde işlettiğini göstermiş ve işletecektir. 1 hafta sonra gerçekleşecek olan seçimlerin de şimdiden ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bakan Demircan'ın yaptığı konuşmanın ardından Samsun Valisi Osman Kaymak ise, “Hamdolsun ki Ramazan ayını idrak ederek bayrama ulaştık. Şükürler olsun ki gerek Samsun olarak, gerekse ülke olarak bayramı huzur içerisinde idrak ediyoruz. Şüphesiz bu huzur ikliminin oluşmasında şehitlerimizin büyük payı var. Allah onların mekanlarını cennet eylesin. Bayramlar birlik ve beraberlik günü. Bu günlerde kırgınlıklar unutulur ve sevgiyle insanlar birbirlerine sarılırlar. İnşallah biz de Samsun’da yakaladığımız bu birlik ve beraberliğin tüm Türkiye’ye yayılmasını diliyoruz” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin de, “Kıyamete kadar inşallah nice bayramlar görürüz. İnşallah bu bayramın tüm mazlum milletlerin kurtuluşuna da vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okoca 2018-06-16 11:53:23

boş boş konuşup kandırmaya devam ediyorsun,
"bilgi ve teknolojisiyle yıldız gibi parlayan bir ülke" ban anlatsana ne teknolojisi ve bilgi birikimin var teknoloji alanında, elementler tablosuna bir bak bakalım, hangi elementi hangi ülke bulmuş, fakir rüyanızda yaşamaya devam edin, gerçekler acı bir şekilde yüzünüzde patlayacak..