banner388

Bakan Demircan muhalefete yüklendi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, muhalefetin şehir hastaneleri projesini karalamaya çalıştığını söyledi.

Bakan Demircan muhalefete yüklendi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, muhalefetin şehir hastaneleri projesini karalamaya çalıştığını söyledi.

12 Haziran 2018 Salı 09:38
Bakan Demircan muhalefete yüklendi

Samsun haber - Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Vezirköprü Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğiyle yapılan 504 adet TOKİ konutlarının temel atma töreni düzenlendi. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan'ın da katıldığı törende Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili bilgiler verildi.

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu; 504 konut, 1 Kur’an kursu, 4 kapıcı dairesi, 1 sosyal tesis, 15 iş merkezinden oluşan 550 bağımsız bölüm inşa edilecek olan proje hakkında törene katılanlara bilgi verdi.

Açılış konuşmalarının ardından söz alan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, muhalefete yüklenerek şehir hastaneleri projelerinin karalanmaya çalıştığını söyledi.

Muhalefetin meseleye tam vakıf olamadığını belirten Bakan Demircan, "Mahiyetini anlamadan veya art niyetli, kasıtlı bir şekilde Türkiye’nin en başarılı projelerinden olan şehir hastaneleri projelerini karalamak için geçmişte diğer projelerde olduğu gibi yanlış bilgi üretiyor ve yanlış kanaat belirtiyor. Hasta garantisi diye bir şey yok. Şu kadar hasta vereceğiz bu kadar hasta temin edeceğiz diye bir teminat asla yok. Bu yanlıştır. Ancak bazı hizmet satın alırken bir ortalama rakam üzerinden bir hizmet alınır. Değişik karalama kampanyaları var. Bu da yanlış. Vatandaşa en güzel hizmet veriliyor" dedi.

Hastane kiralama konusu hakkında bilgi veren Bakan Demircan, 20 yılın ardından hastanelerin kiralama yöntemiyle devletin olacağını belirtti.

Bakan Demircan'ın konuşmasının ardından butona basarak temel atma töreninde ilk beton dökülere temel atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-06-12 23:52:32

Neden sayın bakan devlet yapmıyor bu hastaneleri? Madem güzel hizmet, madem ekonomimiz çok iyi o zaman neden kiralama yöntemine gidiliyor? Derdiniz hizmet mi? Yapanı zengin etmek mi? Bu hastanelerin vatandaşa ne yararı var? Ticari işletme mantığıyla hastane,okul, yol olur mu? Bunlar dünyanın her yerinde devletin vatandaşına vergileri karşılığında hizmetidir.