banner388

Bakan Demircan'dan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kutlama

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kutlama mesajı gönderdi.

Bakan Demircan'dan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kutlama

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kutlama mesajı gönderdi.

03 Eylül 2017 Pazar 13:16
Bakan Demircan'dan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kutlama

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun ziyareti sırasında ani bir kararla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek incelemelerde bulunmuştu. Demircan, sağlık hizmetinden memnun kalarak hastane yönetimine kutlama yazısı gönderdi.


Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan 13 Ağustos pazar günü Samsun ziyareti sırasında program dışı habersiz bir şekilde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Demircan, tek başına hastanede sağlık ekibini ve çalışmaları inceleyerek doktorlar ve sağlık ekipleri ile görüştü. 



Bakan Ahmet Demircan, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık hizmetinden memnun kaldığını dile getirerek hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan'a kutlama yazısı gönderdi.

Bakan Ahmet Demircan yazısında, "13 Ağustos 2017 Pazar günü hastaneniz acil servisine program dışı gerçekleştirmiş olduğum ziyaret esnasında doktor, hemşire, hasta bakıcı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının, bu ulvi hizmetini büyük bir ciddiyet, hassasiyet ve fedakarlıklarla yürütmekte olduğuna şahit oldum. 7/24 fasılasız yürütülmekte olan sağlık hizmetlerinde, azim, kararlılık, sabır ve kolaylıklar diliyor, şahsınızda tüm personelinize gayret ve fedekarlıklarından ötürü takdir duygularımla kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2017-09-03 16:17:49

Sayın bakanım , Lütfen siz gelemeyecek durumda olsanız bile bakanlıktan birini Samsun K.Furtun Göğüs Hastanesine de gönderin.Bakalım oradada teşekkür edilecek birşey buluyormusunuz?temizlik sıfır,kantin ve hastane önü sigara izmaritinden geçilmiyor.Hasta yukarıda tedavi oluyor aşağıda sigarasını içiyor.bu hastaları tesbit edip hemen taburcu etmelidir.Devletin parasına doktoruna,ilacına,yatağına yazık be.

Avatar
Kutlama 2017-09-03 20:13:42

Bir kutlamda benden. Sigorta hastanesindwki 3 asansörde bozuk. 1 taneyle zar zor hastamızı çıkardık. Allah razı olsun ya oda olmasaydı. Onun da çalışması bakanın samsunlu olmasından bence.