banner388

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! "Bu yıl Samsun'da yapılacak"  

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aydın'da iş dünyası ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu toplantıda, bu yıl toplantıların Samsun'da yapılacağını dile getirdi. 

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! "Bu yıl Samsun'da yapılacak"  

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aydın'da iş dünyası ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu toplantıda, bu yıl toplantıların Samsun'da yapılacağını dile getirdi. 

21 Şubat 2019 Perşembe 15:02
Bakan Çavuşoğlu duyurdu! "Bu yıl Samsun'da yapılacak"  

Bakan Çavuşoğlu bu sene Büyükelçiler toplantısının Samsun’da yapılacağını açıkladı.

Bakan Çavuşoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Antalya, Muğla ve Aydın gibi kentlerin kalkınması Türkiye ekonomisi için çok önemlidir. Bu şehirlere yapılacak 1 liralık yatırım, ülke ekonomisine 10 lira olarak döner. O yüzden biz, Aydın’a 24 milyon liralık yatırım yaptık. Antalya’nın yatırımları birçok ülkeninkinden daha büyük. Yerel yönetimlerde artık yeni bir sayfa açıldı. Menderes Türel’in açılışlarına inanın yetişemiyoruz. Menderes Türel, Antalya’yı çok farklı bir noktaya taşıdı. Dünyanın gözbebeği Bodrum’da çöp yığınları ve selde sürüklenen arabalar gördük. Muğla, Aydın ve İzmir’de karşılaştığımız manzaralar gerçekten utanç verici. Biz buralarda milyonlarca misafir ağırlıyoruz. İnsanlar yıllarca kahrola kahrola gidip CHP’ye oy verdi. İzmir ve Muğla’da yanımıza gelen CHP’li vatandaşlarımız, ‘Gelip yeter artık siz gelin, bu seçimde size oy vereceğiz’ diyor. Bu seçimde her şey değişiyor. 2020’de 60 milyon turist sayısını aşacağız. 2017’de sağlık turizminden 7.3 milyar dolar gelir elde ettik. Sağlık turizmini geliştirerek 50 milyar doları aşabiliriz. Çünkü her şey Türkiye’de var. Tesis sıkıntımız yok, ekipman sıkıntısı yok. Doktorlarımız en iyisi. Spor turizmini geliştirerek turizmi 12 aya yayabiliriz. Golf yapmak için Türkiye’ye gelen bir turist, normal turistten 5 kat daha fazla para harcıyor. Bu yıl Büyükelçiler toplantısını Samsun’da yapacağız, gelin yerini siz belirleyin gelecek yıl da Aydın’da yapalım. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı adaylarına destek verirseniz biz Aydın’ı hep birlikte ihya ederiz. Cumhurbaşkanımız, Aydın için TBMM’deki bir sandalyeyi kaybetmeyi göze aldı. Binali Yıldırım ve Mehmet Özhaseki’nin dışında 3. bir kişi olarak Mustafa Beyi aday gösterip Aydın’a verdiği önemi gözler önüne serdi. Aydın geleceği için çok önemli bir karar verildi ancak asıl kararı sizler vereceksiniz. Aydın kazanacak, siz kazanacaksınız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sasa 2019-02-21 15:04:47

Sonuc?

Avatar
yerli oto 2019-02-21 23:06:10

kurtuluşun 100.yılında yerli oto fabrikasının Samsunda kurulacağını açıklama zamanıdır. Samsun bunu fazlasıyla hak ediyor. Marmara bölgesine yatırımı bırakın artık sonra göçten yakınıyorsunuz.