banner388

Bakan Çağatay Kılıç Çarşamba'da

Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı sebebi ile Samsun’un Çarşamba ilçesine geldi ve partililerle halkla bayramlaştı.

Bakan Çağatay Kılıç Çarşamba'da

Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı sebebi ile Samsun’un Çarşamba ilçesine geldi ve partililerle halkla bayramlaştı.

13 Eylül 2016 Salı 16:27
Bakan Çağatay Kılıç Çarşamba'da

Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı sebebi ile gelmiş olduğu Samsun’da Çarşamba ilçesini ziyaret etti. Çarşamba’nın Göl Restoran’da partililerle bir gelmiş olan Bakan Çağatay Kılıç, ilçede çok önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti’nin Çarşamba İlçesinin Başkanı olan Halit Doğan ile Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, programa katılım sağlayanların bayramlarını kutladı ve teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Yapılan konuşmalardan sonra ise söz alan AK Parti’nin Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin birer birer ayıklanmış olduğunu söyleyerek , “Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgili hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız gereken ne ise yapılacak olduğunu söylediler. İnşallah bu kişileri ayıklayacağız. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize sahip çıkmalıyız. Bizim kutsal varlığımıza onlar kim oluyor da engel olmaya çalışıyorlar. Yeter ki bizler birlik olalım. Her zaman uyanık olalım ve memlekete sahip çıkalım” dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, yapmış olduğu konuşmalarda Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik operasyonların hala devam etmekte oluğunu, elinde bilgi ve belgesi olan vatandaşların gereken mercileri ulaştırmaları gerekmekte olduğunu açıkladı. Çağatay Kılıç, “Son günlerde çok zor zamanlar yaşadığımız kadar, gururlu günler de yaşamaktayız. 15 Temmuz tarihli gece de FETÖ terör örgütünün başını çektiği darbe kalkışmasını bertaraf etmiş olan bu aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile sokaklara çıkarak, meydanlara koşarak geleceğine sahip çıkmış olan bu aziz millet inşallah gelecek zamanlarda da bu başarılarını ve çalışmalarını göreceklerdir.Bu kalkışmanın ardından çok kısa zaman sonra, bütün herkes TSK’nın acaba bu yaşadığı travmayı toplayacak mı, ne zaman düzelecek, içerisine sızmış hainleri ayıklama konusunda başarılı olacak mı derken, kısa bir zaman sonra Fırat Kalkanı Operasyonuyla Suriye’de ki DAEŞ, YPG, PYD gibi terör örgütlerinin bütün hepsi ile mücadele içerisine girmişlerdir. Şuan sınırlarımızın güvenliği sebebi ile uluslar arası anlaşma nedeni ile haklarımızın icrası için Suriye’deki, Cerablus’taki harekatta çok büyük bir başarıyı elde etmiş bulunmaktayız. Bütün dünyaya 15 Temmuz tarihli gecede demokrasi dersini vermişsek, tekrar bütün dünyaya terör ile mücadelenin nasıl yapılacak olduğunu ve bunu yaptığımız esnada nelerin yapılması gerektiğini de Türk Silahlı Kuvvetleri ortaya koymuştur. Devlete ve emniyet güçlerine sızan 40 senedir bu sızma harekatını yapmış olan bu terör örgütü ile mücadelemiz adalet içerisinde, adil bir halde devam edecektir. Acıma yoktur, müsamaha hiç yoktur. Onlara acımayacağız ancak her zaman adil olacağız.Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın dile getirmiş olduğu gibi, ince eleyip, sık dokuyacağız. Fakat elimizdeki bulgulara her zaman sonuna kadar değer vereceğiz “ dedi. 

Samsun’da yapılmakta olan yatırımlarla ilgili de konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, “Başbakanımızın da demiş olduğu gibi; ’Söz üstüne söz koymak için değil, taş üstüne taş koymak için geldik’.Bizler buraya iş yapmak amacı ile geldik, konuşmaya gelmedik. İş yapacağız.Bundan yaklaşık olarak bir hafta öncesinde Bafra’da bir köprü açılışı yapmıştık. Nerede ise 100 senedir beklenilen bir köprünün Büyükşehir Belediyesi ile Bafra Belediyesiyle beraber açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de bayramın ardından Çarşamba’da Büyükşehir Belediyemiz ve merkezi hükümetten gelen destekler sayesinde yapılmış olan bir köprünün açılışını yapacağız. Şuan köprü vatandaşlar tarafından kullanılmakta. İnşallah bayramın ardından bu köprünün açılışını da gerçekleştireceğiz. Samsun’da yapılmış olan yatırımlar, Çarşamba’daki yapılmakta olan yatırımlar hiç dur durak bilmiyor. Çarşamba’ya stat, spor salonu, yurtlarla ilgili yatırımlarımız var“ diye konuştu.
Son Güncelleme: 13.09.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.