banner388

Bakan Arslan Samsun'da Bakan Kılıç'ı tebrik etti

Samsun'a gelen Bakan Ahmet Arslan, İşitme Engelliler Olimpiyatı nedeniyle Bakan Çağatay Kılıç'ı tebrik etti.

Bakan Arslan Samsun'da Bakan Kılıç'ı tebrik etti

Samsun'a gelen Bakan Ahmet Arslan, İşitme Engelliler Olimpiyatı nedeniyle Bakan Çağatay Kılıç'ı tebrik etti.

13 Temmuz 2017 Perşembe 12:16
Bakan Arslan Samsun'da Bakan Kılıç'ı tebrik etti

Samsun haber - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açılış programına katılmak için Samsun'a geldi. İlk olarak Bakan Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti. Bakan Arslan burada yaptığı konuşmada olimpiyat ile ilgili açıklamada bulunarak Bakan Çağatay Kılıç'ı tebrik etti.

GENÇLER GELECEĞE HAZIRLANMALI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Samsun'a çok şey yaptığını belirten Bakan Arslan, "Biz 81 ile hizmet ediyoruz. Sadece Samsun’a değil. Elbette ki değerli Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, başta engelliler olimpiyatı olmak üzere Samsun’a çok şey yapıyor. Ama biliniz ki kendisi diğer bölgelerde de hizmet kervanının sağlıklı ve çok daha başarılı yürütülmesi adına gecesini gündüzüne katıyor. Siz yol yapabilirsiniz, insanları ulaştırabilir eriştirebilirsiniz ama eğer gençleri geleceğe hazırlayamıyorsanız, geleceğin teminatı olan gençleri iyi yetiştiremiyorsanız yaptığınız yolların anlamı olmaz. Ama ikisini bir arada yapıyorsanız işte o zaman anlamlı olur" dedi.

FARKINDALIK OLUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç tebrik eden Bakan Arslan, "Elbette ki bugün Samsun’da olduğumuza göre Samsunumuzu öne çıkarmak kadar doğal bir şey yok. Bu vesileyle de değerli Bakanımızı tebrik ediyoruz. İşitme Engelliler Olimpiyatı çok başarılı bir organizasyon. İnşallah 5 gün sonra başlamış olacak. Nereye gidersek gidelim. Samsun’dan ve olimpiyatlardan bahsediliyor. Bir farkındalık oluşmuş durumda. Önemli olan bu farkındalığı iyi bir ev sahipliği ile geleceğe taşımış olacağız. Samsun’da hiçbir aksaklığa yer verilmeden iyi bir organizasyon yapılıyor. Biz yine Samsun’un ihtiyaçlarını tekrar tartışacağız. Çözümlerimizi ortaya koyacağız. Bir talep varsa onları da değerlendireceğiz" diye konuştu.

SAMSUN FARKLI BİR HAVAYA GİRDİ

Bakan Arslan'ın ardından bir konuşma yapan Bakan Çağatay Kılıç ise şunları söyledi; "Şu anda Samsun, olimpiyatlarla ilgili farklı havaya girmiş durumda. Hem sosyolojik hem psikolojik açıdan misafirlerimizi ağırlama konusundaki heyecan içerisindeyiz. Burada en büyük katkıyı bize Ulaştırma Bakanımız vermiştir. Ben kendisine teşekkür ediyorum"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.