banner388

Bafra’da ulaşım sorununa neşter

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bafra ilçesindeki ikinci köprü tamamlandı.

Bafra’da ulaşım sorununa neşter

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bafra ilçesindeki ikinci köprü tamamlandı.

30 Aralık 2017 Cumartesi 15:43
Bafra’da ulaşım sorununa neşter

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafra ilçesine inşaa edilen ikinci köprü olan Fener-Koşu Köprüsü tamamlandı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel köprüde incelemelerde bulundu.

BAFRA’NIN KATMA DEĞERİ ARTTI

 İlk olarak Türbe-Kalaycılı köprüsünün yapıldığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Türbe -Kaylaycılı Köprümüz Kızılırmak'ımızın gerdanlığı oldu.  O gün köprümüzün açılışı sırasında ilçemiz için ikinci bir köprüye daha ihtiyaç var. 2017'nin sonuna doğru bir köprü daha yapacağız demiştik. İşte yine sözümüzü tuttuk .Allah'a şükür hizmeti Samsun'un her metrekaresine götürüyoruz. Samsun'un sorunlarının çözüldüğünü görmek bizleri de mutlu ediyor. İlçemizdeki ikinci köprü de artık bitmiş durumda.  Yapılan bu köprüler ile Baframızın katma değeri misli misli arttı" dedi.

2.5 MİLYON LİRA’YA YAPILDI

11 ayaklı köprünün 2 buçuk milyon liraya yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, Koşu ve Fener Mahallelerini birbirine bağlayan köprünün yol masraflarını büyük oranda düşüreceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 01.01.2018 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.