banner388
banner390
banner410
banner408

Bafra’da Millet Kıraathanesi açıldı

Samsun'un Bafra ilçesine Millet Kıraathanesi açıldı.

banner269

Bafra’da Millet Kıraathanesi açıldı

Samsun'un Bafra ilçesine Millet Kıraathanesi açıldı.

20 Mart 2019 Çarşamba 20:13
Bafra’da Millet Kıraathanesi açıldı

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın katılımı ile birlikte Samsun'un Bafra ilçesine Millet Kıraathanesi açıldı.
 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Burada içeride kitap var. İçeride çay var, çaylar ücretsiz. Vatandaşlarımız buraya gelecekler bir yandan kekini yiyecek, çayını içecek kitabını okuyacak. Burada birlik ve beraberliğin örneğini gösterecekler. Son zamanlarda ihtiyaç duyduğumuz bir ve beraber olmanın örneğini burada göreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Vali Osman Kaymak, Bafra’nın Samsun’un önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Samsun’un iki ovası Bafra ve Çarşamba Ovaları yıllardır ülkenin gıda depolarından birisi. Yıllardır bu ova ilçemizde geçim kaynağı olmuş. Bu iki ovayı ve Vezirköprü Ovası'nı daha iyi şekilde kullanarak Samsun'u bulunduğu seviyeden daha iyi sevilere getirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Millet Bahçeleri, Millet Kıraathaneleri çok anlamlı. Televizyon seyrediyoruz, bilgisayar ve telefonla oynuyoruz ama kitap okumuyoruz. Millet Kıraathanesi Bafra’da birlik ve beraberliğin merkezi olacak. Burada bir araya geleceğiz. Bafra’yı burada konuşacağız. Türkiye bundan 100 sene önce varlık yokluk mücadelesi verdi. İlk kurtuluş meşgalesi de Samsun’dan yakıldı. Bafralı, Samsunlular vatansever milliyetçi insanlar. Vatanın bölünmesi söz konusu olduğunda 100 sene önce olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk’ü bağrına basıp savaşı buradan başlattılarsa bugün de savaş devam ediyor. Türkiye’yi bölmek ve yok etmek için mücadele devam ediyor. ‘Böyle bir olgu yok’ diyenlere inanmayın çünkü var. Daha Yeni Zelanda’dan adam bize selam gönderiyor, ‘unutmadım’ diyor. Sen tarihi unutsan bile Yeni Zelanda bize hatırlatıyor. Türkiye önemli. Devlet, bütün mazlum devletlerin umudu, bütün mazlum devletlerin güvencesi. Onun için güçlü olmak zorundayız. Birlik beraberliğimizi koruyacağız. Burada geleceğini bilen, kendine güvenen gençler yetişecekler” sözcüklerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından protokol tarafından Millet Kıraathanesi’nin açılışı yapıldı. Açılışa Bafra Kaymakamı Adnan Adanur, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Özkoç 2019-03-20 20:29:33

Fabrikaları satın kapatın kıraathane açın iyi böyle... İşsizler ordusunumu kamufle edeceğiz orda

Avatar
Aziz Yalcin 2019-03-20 21:40:10

Halkimizin kiraathanelere degil is yerlerine ihtiyaci var .Bafraya bir fabrika acin tarima olanak saglayin hayvanciligi gelistirin hazir yemesin uretsiin.bafrali caliskandir uretmeyi sever ..gosteris degil uretmek istiyoruz..calismak istiyoruz.

Avatar
ithal çay 2019-03-20 23:28:28

ne üretir bu millet kıraathanesi?? ne işe yarar? kaç kişiye ekmek kapısı olur ? yazık tarım ülkesi memleketin geldiği son ..yakında kıraathanenin çayınıda yurt dışından alırız şekeri nasılsa ithal malum fabrikaları sattıkya

Avatar
Murat 2019-03-21 00:45:10

Eğleniyorlar bizle. İş aş diyenlere kiraathane diyorlar. Fabrika yok olanlarida sattilar özelleştirne adi altinda. Koca samsunda tekel vardi bir onuda sattilar beleje. Sizi seçersek ne değişecek seçim sonu bizi daha tanirmisiniz?

Avatar
ha 2019-03-21 08:50:16

Tarlada çalışıp üretmesi gerekenler için bütün gün bedava çay içilebilen mekanlar

Avatar
Gerçekler acıdır 2019-03-21 10:41:00

İyi güzel açsınlar da vali bey carsamba bafra ovası Türkiye'nin gıda deposu diyor domates patates soğanin kilosu kaç lira olmuş. Samsun gibi yere tanzim açıyorlar. Sözde çiftçiye destek veriliyor ama görünürde durum içler acısı...

Avatar
Serhat 2019-03-21 09:19:22

Eyyyyy! İşsiz kardeşlerim haydee millet kıraathanesine dışarlarda heba olma sokaklarda sürtme gel bizim resmi devlet onaylı kahvemizde otur!

Avatar
burak 2019-03-21 08:28:46

Aziz Yalcin üretmeden aldıgınız destekleri yediniz galiba sonra nasılsa aldık bıseyler uretmeyelim dediniz hayvanları 5 yıl geri ödemesiz 5 yıl sonra 60 ay vadeli sıfır faizle aldığınız hayvanlarıda okutup coğaltmadan sattınız bu hukumet e yazıklar olsunki herkese destek verdi de para ucuzken herkes har vurup harman savurdu simdi büzük sıkışınca vurun abalıya HAK İSTEYENE HAKKINI VERECEK BU MİLET,BU DEVLET BAŞ KALDIRANINDA BAŞINI KESMESİ LAZIM